Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkselin brändi uudistuu

TietoAkseli vahvistaa omaa yritysbrändiään ja yhtenäistää visuaalista ilmettään. Jatkossa kaikki konsernimme yhtiöt toimivat saman TietoAkseli-brändin alla. Uudistuksen myötä organisaatiomme muodostuu seuraavista yhtiöistä: 

  • TietoAkseli Group Oy, konsernin emoyhtiö 
  • TietoAkseli Oy ja TietoAkseli Oy Pirkanmaa, talous– ja henkilöstöhallinnon palvelut 
  • TietoAkseli Audit Oy, tilintarkastus- ja neuvontapalvelut (entinen ValueMiners Oy) 
  • TietoAkseli Corporate Finance Oy, yritysten myynti- ja ostotoimeksiannot (entinen Vinanssi Oy) 

Löydät kaikki yhtiömme ja palvelumme jatkossa osoitteesta www.tietoakseli.fi. Myös konsernimme kaikkien työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi 

Nimeä muuttavat yhtiömme ottavat markkinoinnissa ja viestinnässä käyttöön uudet yritysnimensä torstaista 21.1.2021 lähtien. Yhtiöiden Y-tunnukset säilyvät ennallaan, eikä muutoksella ole vaikutusta sopimuksiin tai asiakassuhteisiin. TietoAkseli Audit Oy ja TietoAkseli Corporate Finance Oy ovat jatkossakin itsenäisiä ja riippumattomia asiantuntijayhtiöitä, jotka keskittyvät tilintarkastukseen, neuvontapalveluihin sekä yritysten myynti- ja ostotoimeksiantoihin. 

Tuttu TietoAkselin nimi säilyy, mutta brändimme ydinviesti, logo ja visuaalinen ilme uudistuvat. Olemme arvon asiantuntijasi, joka tuottaa lisäarvoa toiminnallesi ja auttaa tekemään liiketoimintasi tavoitteista totta. Tarjoamme talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden skaalautuvia ratkaisuja, modernilla teknologialla ja henkilökohtaisella palvelulla. Olemme yritysten ja omistajien tukena elinkaaren kaikissa vaiheissa.  

Tutustu brändiuudistuksemme taustoihin tarkemmin blogissamme, jonka voit lukea täältä.