Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli kasvaa yritysjärjestelyllä Pirkanmaan alueella

TietoAkseli Group ja Aldia yhdistävät voimansa 28.6. voimaantulleella sopimuksella, jossa TietoAkseli ostaa Aldian koko osakekannan. Kaupan myötä TietoAkseli vahvistaa asemiaan Pirkanmaan markkina-alueella, sillä palvelemme asiakkaitamme Tampereella jo lähes 40 asiantuntijan voimin.

– Aldia on Tampereen seudulla arvostettu ja hyvin hoidettu tilitoimisto. Sen toimintatavat ovat modernit ja sopivat hyvin meidän arvomaailmaamme ja tulevaisuuden suunnitelmiimme. Yhdistyminen tuo Aldialle leveämmät hartiat kehittämiseen ja palveluvalikoimaan. Aldialla on vahvaa Netvisor-ohjelmiston osaamista, josta puolestaan TietoAkseli hyötyy, kertoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

Aldia jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen jatkaa TietoAkselin osakkaana ja työskentelyä yhtiössä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia kaupan kummankaan osapuolen asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin.

– Yhdessä TietoAkselin kanssa Aldialla on mahdollisuus satsata vahvemmin kehitykseen ja teknologiaan. Asiantuntijaosaamisemme ja ohjelmistovalikoimamme täydentävät hyvin toisiaan ja jaamme samat arvot. Olen innoissani päästessäni itsekin kehittämään toimintaa osana isompaa asiantuntijayhteisöä, joka haluaa olla osaavin ja palvelevin toimija markkinoilla, Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen sanoo.

TietoAkselin yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 22 miljoonaan euroon. TietoAkseli työllistää yhteensä jo yli 300 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdellatoista paikkakunnalla.  Tänä vuonna TietoAkseli on tehnyt jo kolme yrityskauppaa. Turun Tilikeskus liittyi mukaan TietoAkselin asiantuntijajoukkueeseen helmikuussa ja Dextella Group maaliskuussa.

Lisätiedot:

Samuel Akselin

Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi

Tiina Raatikainen

Toimitusjohtaja
Aldia Oy
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

TietoAkseli Group

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sen lähes 300 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa.
www.tietoakseli.fi

Aldia Oy

Aldia on 15 hengen tilitoimisto Tampereella, Pirkanmaan sydämessä. Hoidamme pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, apua ja neuvoja kaikissa taloushallinnon asioissa sekä tehokkaat työkalut yrityksesi koko taloushallinnon sähköiseen hoitamiseen – milloin ja missä tahansa.
www.aldia.fi