Uutiset

Palaa uutisiin

Suvi Vilokkinen-Määttä TietoAkseli Yhtiöiden markkinointi- ja viestintäjohtajaksi  

Viestintäpäällikkönä toiminut Suvi Vilokkinen-Määttä (FM) ottaa vetovastuun TietoAkseli Yhtiöiden markkinoinnista ja viestinnästä 1.2.2020 alkaen.

Suvin tehtävänä markkinointi- ja viestintäjohtajana on johtaa brändin kehittämistyötä sekä viestinnän ja markkinoinnin tekemistä yrityksen kasvustrategiassa linjattujen tavoitteiden mukaisesti.  

– Suvi tuntee yrityksemme toimintatavat hyvin jo yli 10 vuoden ajalta ja on tehnyt monen vuoden ajan meillä hyvää työtä johtamisen sekä viestinnän kehittämisen parissa. On luontevaa antaa viestinnän ja markkinoinnin vastuu samalle henkilölle, sillä teemat kytkeytyvät vahvasti toisiinsa, toimitusjohtaja Samuel Akselin toteaa.

Myynti- ja markkinointijohtajana aiemmin toiminut Harri Kanerva jatkaa työtään myyntijohtajana keskittyen johtamaan konsernin myyntityön kehittämistä, uusasiakashankintaa ja lisämyyntiä

– Viestintä ja markkinointi ovat kasvustrategiamme kovassa ytimessä. Lähden innoissani jatkamaan työtäni uudessa roolissa ja vaikuttamaan siihen, että meidät tunnetaan monipuolisena asiantuntijatalona, talouden matkaoppaana ja yritysarvon kasvattamisen kumppanina, Vilokkinen-Määttä toteaa.

 

Suvi Vilokkinen-Määttä

 

Lisätietoja: 

Samuel Akselin 
toimitusjohtaja 
010 3472 874 
samuel.akselin@tietoakseli.fi