Uutiset

Palaa uutisiin

Jarkko Mäkinen TietoAkseli Yhtiöiden henkilöstöjohtajaksi 

Psykologi, PsM Jarkko Mäkinen on nimitetty TietoAkseli Yhtiöiden uudeksi henkilöstöjohtajaksi 3.2.2020 alkaen.

Mäkinen siirtyy TietoAkselille Psykologitoimisto Cresco Oy:n Keski- ja Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtävistä. TietoAkseli on Mäkiselle entuudestaan tuttu yhtiö, sillä ennen Crescoa hän työskenteli konserniin kuuluneessa Odeco Oy:ssä psykologina ja toimitusjohtajana, kunnes henkilöstön- ja organisaation kehittämispalveluja tarjonnut yritys fuusioitiin TietoAkseliin vuonna 2018.

– Toivotamme Jarkon lämpimästi tervetulleeksi takaisin taloon. Jarkolla on monipuolinen ja pitkä kokemus HR-tehtävistä ja erityisesti niistä osa-alueista, joita pidämme tällä hetkellä strategisesti meille tärkeinä painopistealueina. Henkilöstöjohtajalla on hyvin keskeinen rooli strategiatyömme toteuttamisessa, TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin tuumaa.

Mäkinen johtaa konsernin henkilöstöhallintoa ja lisäksi hänen vastuullaan on kehittää yhteistyössä muiden konsernin asiantuntijoiden kanssa asiakkaille suunnattuja HR-palveluita.

– Ulkoistetuille HR-palveluille on paljon kysyntää ja niiden kehittäminen tukee kokonaisvaltaista talouden matkaopas –ajatustamme: tarjoamme kattavat talouden hallinnan, liiketoiminnan kehittämisen ja yrityksen arvon kasvun mahdollistavat asiantuntijapalvelut yhdeltä luukulta, Akselin jatkaa.

– Otan työtehtävän vastaan suurella ilolla ja vastuulla. Tavoitteeni on tukea TietoAkseli Yhtiöiden henkilöstövoimavarojen kehittämistä ja uudistumista yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi, Jarkko Mäkinen kertoo.


Jarkko Mäkinen

 

Lisätietoa nimityksestä:  

Samuel Akselin 
toimitusjohtaja 
010 3472 874 
samuel.akselin@tietoakseli.fi