Uutiset

Palaa uutisiin

Mikko Akselin Suomen Yrittäjien Rahoitus- ja verovaliokunnan puheenjohtajaksi

TietoAkseli Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Mikko Akselin on valittu Suomen Taloushallintoliitto ry:n ja Keski-Suomen Yrittäjät ry:n edustajana Suomen Yrittäjien Rahoitus- ja verovaliokunnan puheenjohtajaksi kaudelle 2020-2021.

Akselin on toiminut Rahoitus- ja verovaliokunnan jäsenenä jo vuodesta 2010 lähtien. Rahoitus- ja verovaliokunta toimii Suomen Yrittäjien edunvalvontatyön tukena rahoitukseen ja veropolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Keskeisiä teemoja ovat verolainsäädäntö ja verotuskäytännöt sekä markkinaehtoiseen ja täydentävään rahoitukseen liittyvät asiat. Tavoitteena on parantaa pienten ja keskisuurten yritysten arkea.

– Otan valiokunnan puheenjohtajan tehtävän vastaan kiitollisena. On erittäin innostavaa päästä tässä roolissa vaikuttamaan yritysten toimintaympäristön kannalta olennaisiin kysymyksiin ja tekemään Suomesta kannustavampaa paikkaa yrittää tulevaisuudessa, Akselin pohtii.

 

Mikko Akselin - TietoAkseli
Mikko Akselin

 

Lisätietoja:

https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/yhteystiedot/valiokunnat-2020-617001#rahoitus

https://www.yrittajat.fi/keski-suomen-yrittajat/a/uutiset/617144-keskisuomalaisia-yrittajia-suomen-yrittajien-vaikuttamispaikoille