Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Personal Business Trainer ja talouden johtamisen kuntokuuri

Hankin itselleni jokin aika sitten personal trainerin. Teimme aluksi kehon koostumusmittauksen ja sen pohjalta määrittelimme tavoitteet painon ja painoindeksin, lihasmassan ja nestetasapainon osalta. PT teki minulle kuntosaliohjelman ja harjoittelemme yhdessä säännöllisesti kerran viikossa. Sen lisäksi käyn itsekseni kuntosalilla, ohjatuissa jumpissa ja lenkillä. Kiinnitän myös tietoisemmin huomiota syömiseen ja juomiseen herkkujakaan tyystin unohtamatta.

Oletko sinä koskaan miettinyt, mikä on sinun yrityksesi kunto, painoindeksi ja lihasmassa? Mitä tavoitetta kohti olet yritystäsi viemässä? Voisiko yrityksesi voida vielä paremmin? Yrityksessäsi on ehkä kaikki ihan ok, mutta kehittyykö yrityksesi tunnuslukujen ja muiden mittareiden valossa? Tai onko niitä asetettu?

”Sitä saa, mitä mittaa. Mitä voi mitata, sitä voi johtaa”

Mitä jos ottaisitkin yrityksellesi ”Personal Business Trainerin”, jonka avustuksella tekisitte alkukartoituksen (” kehon koostumusmittaus”) ja sen perusteella määrittelisitte tavoitteet, joita kohti suunnata? Yrityksesi voi olla elinkaarensa alkumetreillä, vakiinnuttamassa asemaansa, valmistautumassa sukupolven vaihdokseen, yrityskauppaan tai yritystoiminnan alasajoon. Kuhunkin tilanteeseen tavoitteet ovat hyvin erilaiset.

Suhtaudumme TietoAkselilla vakavasti suomalaisten yritysten hyvinvointiin ja kehittymiseen. Autamme asiakastamme hallitsemaan yrityksensä taloutta, kehittämään liiketoimintaansa ja kasvattamaan omaisuutensa arvoa. Taloushallinnon asiantuntijana haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen yhdistämällä digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle.

”Personal Business Trainer auttaa asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne askel kerrallaan”

Mitä minulle on tapahtunut personal trainerin ohjauksessa? Paino on alkanut pudota ja painoindeksi pienentyä. Lihasmassa on kehittynyt ja viimeksi tekemässämme mittauksessa nestetasapaino oli kääntynyt oikeaan suuntaan. Asettamamme tavoitteet olen yksi kerrallaan saavuttanut. Kiitos hyvän Fressi Kampin PT:n ja motivoivien tavoitteiden!

Kun haluat sparrata yrityskuntosi kohentamisessa, ota meihin yhteyttä!

Kirjoittaja Päivi Heiskanen.