Uutiset

Palaa uutisiin

Uusi vuosi – entistäkin vahvempi TietoAkseli

Vuosi 2022 jää TietoAkselin historiankirjoihin kasvun ja uudistumisen vuotena. Yhdistimme voimamme kolmen eri puolilla Suomea sijaitsevan mielenkiintoisen yhtiön kanssa. Uuteen vuoteen lähdemme entistäkin luottavaisemmin mielin sen suhteen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja monipuolista palvelua, kattavasti ympäri Suomen.

Rehdisti, rohkeasti, yhdessä

Kouvolassa, Lahdessa, Savonlinnassa ja Haminassa toimivat Dextella-yhtiöt sekä turkulainen Turun Tilikeskus fuusioituivat TietoAkseliin 31.12.2022. Näiden lisäksi Tampereella toimiva Aldia siirtyi vuodenvaihteessa TietoAkselin brändin alle. Tulemme kaikki jatkossa toimimaan TietoAkselin nimellä. Tavoitteemme on olla osaavin ja palvelevin toimija markkinoilla – se onnistuu parhaiten, kun toimimme yhteisellä nimellä sekä brändillä!

Vahvuuksiamme ovat kautta aikojen olleet henkilökohtainen palvelu ja paikallisuus. Nämä seikat ovat olleet tärkeässä roolissa myös TietoAkseliin yhdistyneiden yritysten arjessa. Lupaamme, että asiakkaamme tulevat saamaan tästä eteenpäinkin henkilökohtaista palvelua paikallisesti heitä lähellä.

Kerron mielelläni lisää!

Samuel Akselin

Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi

TietoAkseli Group

TietoAkseli on talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja tarjoava suomalainen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme tekemään tavoitteistaan totta. Liikevaihtomme on yli 22 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä jo yli 300 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdellatoista paikkakunnalla.