Uutiset

Palaa uutisiin

Mikaela Dahlström TietoAkselin taloushallintopalveluiden liiketoimintajohtajaksi

Mikaela Dahlström TietoAkseli

Mikaela Dahlström on nimitetty TietoAkselin taloushallintopalveluiden liiketoimintajohtajaksi 1.2.2023 alkaen. Hän siirtyy tehtävään TietoAkseliin vastikään yhdistyneen Turun Tilikeskuksen toimitusjohtajan paikalta.

Mikaela luotsaa jatkossa TietoAkselin suurinta liiketoiminta-aluetta, jonka vankkaa perustaa on kehitetty jo useiden vuosikymmenten ajan. Taloushallintoliiketoiminta tarjoaa pk-yrityksille ja organisaatioille taloushallinnon ja -johtamisen ulkoistuspalveluita, jotka skaalautuvat yritysten eri tarpeisiin ja elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

“Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat sydäntäni lähellä olevia asioita. Olen johtajana hyvin ihmisläheinen ja uudessa roolissa odotan innolla, että pääsen tutustumaan ihmisiin ja tekemään heidän kanssaan yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi”, kertoo Mikaela silmin nähden innostuneena.

”Mikaelalla on vahvaa kokemusta prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä sekä oikeanlainen, huolenpitävä ote ihmisten johtamiseen. Mikaela tuo tervetullutta vahvistusta taloushallintopalveluiden liiketoiminnan eteenpäin viemiseen. Tavoitteenamme on kasvaa voimakkaasti myös tulevaisuudessa, kannattavuutta kuitenkaan unohtamatta”, toteaa TietoAkselin toimitusjohtaja Mika Niiniketo.

 

Lisätietoa nimityksestä:

Mika Niiniketo
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 942
mika.niiniketo@tietoakseli.fi