Uutiset

Palaa uutisiin

Johan Idman TietoAkselin talousjohtajaksi

Johan Idman (DI, MBA) on nimitetty TietoAkselin uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18.4.2023 alkaen. Hän on toiminut reilun kymmenen vuoden ajan talousjohtajana pk-yrityksissä, viimeisimpänä Administer Oyj:n ja Administer-konsernin talousjohtajana vuodesta 2017 saakka. Tätä ennen hän on toiminut vuosia Nokia Oyj:ssä, Nokia Mobile Phones Oy:ssä sekä Neste Oyj:ssä talouden, liiketoiminnan kehityksen sekä erilaisten projektien parissa.

Näin Johan kuvaa tuntemuksiaan uudesta roolistaan: “Olen todella innoissani siirtymisestäni TietoAkselin talousjohtajaksi. TietoAkseli Group on rakentunut hyvämaineisista yrityksistä ja osaavasta henkilöstöstä, joilla yhdessä on mahdollisuus huimiin saavutuksiin konsolidoituvassa taloushallinnon markkinassa. Haluan omalta osaltani edistää hyvää asiakaspalvelua, henkilöstön hyvinvointia ja kannattavaa kasvua.”

TietoAkselin toimitusjohtaja Mika Niiniketo on uuden talousjohtajan nimityksestä mielissään ja kommentoi: “Odotan innolla yhteistyötä Johanin kanssa. Saamme riveihimme toimialaa tuntevan pitkän linjan ammattilaisen, joka haluaa kehittää talousjohtamisen prosesseja kädet savessa -asenteella.”

Lisätietoa nimityksestä:

Mika Niiniketo
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 942
mika.niiniketo@tietoakseli.fi