Referenssit

Palaa referensseihin

Viestintätoimisto Medita Oy

Viestintätoimisto Medita Oy on vastuullisen viestinnän kumppani

Viestintätoimisto Medita tarjoaa viestintä- ja markkinointipalveluja teknologia-, teollisuus- ja asiantuntijayritysten vaativiin tarpeisiin. Meditan viestinnän, markkinoinnin ja suhdetoiminnan asiantuntijatiimi palvelee asiakkaitaan Helsingissä ja Jyväskylässä. Yritys kuuluu kansainväliseen viestintäalan toimijoiden partneriverkostoon Wordcom Public Relations Groupiin.

TietoAkseli on ollut Meditan luotettu taloushallinnon ulkoistuskumppani jo yli 15 vuoden ajan. Yrityksen taloushallintoa ja palkanlaskentaa hoidetaan sähköisesti Procountor taloushallinto -ohjelmalla. Reaaliaikaisten ja luotettavien talous- ja palkkapalveluiden lisäksi Medita on hyödyntänyt vuosien varrella myös joustavasti TietoAkselin asiantuntijapalveluita. TietoAkseli avusti muun muassa neuvotteluissa ja dokumentaation laadinnassa, kun Medita ja Jooli markkinointi & viestintä Oy fuusioituivat vuonna 2020.

– TietoAkseli on ollut tilitoimistomme alkuvaiheistamme asti. Vuosien varrella olemme siirtäneet sinne kaiken, minkä suinkin on voinut. TietoAkselin edelläkävijyys alallaan on ollut meille iso etu, muutenkin kuin taloushallinnon digitalisoinnissa. Erityisen arvokasta on ollut pitkäaikaisten yhteyshenkilöidemme asiakaslähtöisyys ja aina ajan tasalla oleva asiantuntemus, yrityksen toimitusjohtaja Tiinu Wuolio toteaa.

 

Lisätiedot:

Tiinu Wuolio
toimitusjohtaja
Viestintätoimisto Medita Oy

+358 40 830 1821
tiinu(at)medita.fi

www.medita.fi

 

Tutustu TietoAkselin taloushallintopalveluihin tarkemmin tästä!