Yhtiöoikeudelliset palvelut

Kokonaisvaltaista palvelua liiketoiminnan käännekohtiin

Yhtiö- ja sopimusoikeudelliset ratkaisut ammattitaidolla

Tekemäsi ratkaisut vaikuttavat yrityksen liiketoimintaan pitkälle tulevaisuuteen. Autamme sinua välttämään liiketoiminnan käännekohtiin liittyvät riskit ja hyödyntämään tarjolla olevat mahdollisuudet tehokkaasti.

Yhtiöoikeus on meille erityisen vahva osaamisalue. Tuotamme yhtiöoikeudellisia palveluita laajalla skaalalla. Yhtiöiden perustamiset ja yhtiömuodon muutokset työllistävät meitä lähes päivittäin.

Palvelualueen alle kuuluvat esimerkiksi verotehokkuuteen ja yrityskauppojen valmisteluihin kuuluvat asiantuntijatyöt: kokonaisjakautuminen, osittaisjakautuminen, fuusiot, liiketoimintasiirto, liiketoimintakaupat, holding-yhtiörakenteiden suunnittelu ja toteutus, yhtiömuodon muutokset, yhtiöiden perustamiset ja lopettamiset, oman pääoman alentaminen, sukupolvenvaihdokset, kiinteistöjärjestelyt, sopimukset, pöytäkirjat

 

Apua yhtiön perustamiseen

Yritystä perustettaessa tehdään isoja ratkaisuja. Me huolehdimme kaikista yrityksen perustamisessa tarvittavista asiakirjoista ja sopimuksista.

Konsultointia yritystoiminnan muutoksissa

Yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa on perusteltua harkita yhtiömuodon muuttamista esimerkiksi verotuksen kannalta kokonaistaloudellisemmaksi.

Ammattilainen tukenasi yritystoiminnan lopettamisessa

Päättäessäsi yritystoimintasi tai halutessasi myydä yrityksesi liiketoiminnan, on usein tarkoituksenmukaista purkaa jäljelle jäävä yhtiö vapaaehtoisesti. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus yritysjärjestelyistä.

 

Katso myös:

Arvonmäärityspalvelumme

Verotuspalvelumme

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

Johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Mikko Akselin

Toimitusjohtaja

010 3472 810

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

 

Antti Liimatainen toimii TietoAkselissa asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtajana sekä Vinanssin liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Mikko Akselinilla on kokemusta taloushallinnosta, verotuksesta sekä lukuisista yritysjärjestelyistä ja sukupolvenvaihdoksista yli 25 vuoden ajalta. Akselin toimii TietoAkselin toimitusjohtajana.

Petri Korkiamäki on erikoistunut tilintarkastukseen ja yritysjärjestelyjen neuvonantoon jo 20 vuoden kokemuksella. Hän työskentelee TietoAkselissa operatiivisena johtajana ja osakkaana. Korkiamäki on toiminut aikaisemmin EY:n Keski-Suomen aluejohtajana.