Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Sukupolvenvaihdos PK-yrityksessä

Yksi yleisimmistä sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä haasteista on, että niitä lähdetään suunnittelemaan liian myöhäisessä vaiheessa. Yrityksestä luopuminen voi monesti olla vaikeaa, siksi on hyvä tiedostaa, että vaihtoehtoja sukupolvenvaihdoksen tekemiseen on lukuisia.

Sukupolvenvaihdos ei myöskään ole asia, joka kannattaa tehdä kertarysäyksellä. Sen sijaan sukupolvenvaihdosta mietittäessä on hyvä tehdä pitkän aikavälin suunnitelma ja vähitellen, useamman vuoden aikana, yritystä kannattaa lähteä suunnitelmallisesti luovuttamaan eteenpäin.

Tax Manager Kirsti Yli-Halla ja Senior Manager Markku Järvenoja keskustelevat PK-yritysten sukupolvenvaihdokseen liittyvistä tyypillisimmistä haasteista ja kuinka ne saadaan selätettyä.

Katso koko video alta

KTM Kirsti Yli-Hallalla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus verotuksen asiantuntijatehtävistä niin yksityiseltä sektorilta kuin Verohallinnostakin.

OTT, KTM Markku Järvenojalla on kymmenien vuosien kokemus yritysverotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä.

 


Kaipaatko apua sukupolvenvaihdoksen suunnitteluun?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Soita 010 3472 898   Lähetä sähköpostia