Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Asiakastarina: TietoAkseli palvelee TerraWisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Asiakastarina: Terrawise - TietoAkseli palvelee Terrawisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

TerraWise Oy on infra- ja maanrakennukseen erikoistunut yritys, jonka taloushallinnon palveluja tuottaa TietoAkseli Oy. TerraWise on ollut TietoAkselin tyytyväinen asiakas vuodesta 2016. Talousjohtaja Tero Tummavuori näkee TietoAkselin vahvuudet kokonaisvaltaisessa palveluntuottamisessa ja luotettavuudessa.

– TietoAkselista otettiin meihin yhteyttä ja aihe oli silloin ajankohtainen. Olimme etsimässä uutta ohjelmistoratkaisua ja tilitoimistopartneria, Tummavuori kertaa yhteistyön alkua edeltäneitä hetkiä.

Tummavuoren mukaan TietoAkselin tarjoama ohjelmistoratkaisu Lemonsoft ERP vastasi yritysostoilla voimakkaasti kasvavan TerraWisen tarpeeseen.

Kilpailutuksen voittoon palvelutasolla ja käytettävällä ohjelmistolla

Tummavuori kertoo, että tilitoimistopalveluiden tuottajaksi olisi ollut tarjolla muitakin vaihtoehtoja, mutta kilpailutuksen myötä TietoAkseli päätyi tuottamaan palvelun ennen kaikkea palvelualttiuden ja hyvän ohjelmiston vuoksi. Myös palveluiden hinnoittelu ja luotettavuus olivat Tummavuoren mukaan tärkeitä tekijöitä.

– On tärkeää, että saamme sovitut asiat ajallaan. Hyvän yhteistyön alku oli erittäin aktiivinen yhteydenpito molemmin puolin, Tummavuori linjaa.

Äärimmäistä asiantuntijuutta

Käytännössä TietoAkseli tarjoaa vaativia asiantuntijapalveluita esimerkiksi pää- ja konsernikirjanpidossa, tukea ERP-järjestelmässä, sekä palkanlaskennassa.

Yhteistyö TietoAkselin kanssa on Tummavuoren mukaan ollut erittäin hyvää ja suoraviivaista ja asiantuntijuus on ollut äärimmäisellä tasolla.

Erittäin suurta hyötyä TerraWise kokee Tummavuoren mukaan saaneen pankin kovenanttiraportoinnissa, konserniraportoinnissa ja taloushallinnon järjestelmien käyttöönotossa.

– TietoAkseli on luotettava toimija ja voin suositella yhteistyötä lämpimästi. Oman alansa ja taloushallinnon ammattilaisten kanssa on erittäin hyvä tehdä yhteistyötä, Tummavuori linjaa tyytyväisenä.

TerraWise sai taloushallintokumppanin ja sopivan ERP-ratkaisun – katso video