Referenssit

Palaa referensseihin

Finn-Savotta
Finn-Savotta Oy

Stories to remember since 1955.

Finn-Savotta on vuonna 1955 perustettu perheyritys, jonka sydämen asiana on suunnitella ja valmistaa tuotteita luonnossa liikkuvalle ihmiselle, kaikenlaisiin olosuhteisiin. Savotta on tunnettu alan harrastajien ja ammattilaisten arvostama tuotemerkki, joka merkitsee käyttäjilleen taattua laatua ja luotettavuutta. Suurin osa yhtiön tuotteista valmistetaan omissa tuotantotiloissa Karstulassa, Keski-Suomessa.

Finn-Savotta on ollut TietoAkselin taloushallintopalveluiden asiakas vuodesta 2013 alkaen. Yhtiö on ulkoistanut TietoAkselille kirjanpidon, palkanlaskennan ja ostoreskontran hoitamisen. Yhteistyön myötä Finn-Savotta siirtyi sähköiseen taloushallintoon, joka on tehostanut yrityksen toimintaa merkittävästi. Taloushallintoa tehdään Procountorilla ja palkanlaskentaa Mepco HRM -järjestelmällä.

– Yhteisen synergian löytäminen oli todella helppoa, koska TietoAkseli on perheyritys ja me olemme perheyritys. Sen mukana tuli myös tietty henkilökohtaisuus, josta tuli niin hyvä fiilis, että toinen toimija sai jäädä ja TietoAkseli tulla, Valkeinen jatkaa.

Tutustu myös Finn-Savotan ja TietoAkselin yhteistyöhön tarkemmin alta:

 Katso asiakastarina ja video

Lisätiedot:

Elmo Valkeinen, toimitusjohtaja
elmo.valkeinen@savotta.fi
040-7780281

www.savotta.fi