Omistajastrategia

Autamme selkeyttämään omistajien yhteisen tahtotilan.

Omistajastrategia on dokumentoitu omistajan tahto.

omistajastrategia on kriittinen suunniteltaessa merkittävää kasvua, osakassopimuksen laatimista, uuden yhtiön perustamista, tai yhtiön valmistautumista tulevaisuudessa tapahtuvaan yrityskauppaan.

Usein yrityksillä ei ole kirjattua omistajastrategiaa, mikä on useiden liiketoimintaongelmien taustalla. Oikeat toimenpiteet oikeassa järjestyksessä helpottavat johtamista ja nostavat yrityksen arvoa.

Asiantuntijamme ovat läpivieneet yli 80 omistajastrategiatyöskentelyä. Autamme strategiatyöskentelyssä eli luomaan omistajastrategian ja siihen perustuvan konkreettisen kasvusuunnitelman.

Työskentelytapanamme on yli 100 kysymyksen perusteella tehtävä osakaskohtainen yksilöllinen haastattelu. Haastattelut ovat luottamuksellisia tilaisuuksia eikä vastauksia luovuteta muille. Asiantuntijamme laatii luonnoksen omistajastrategiasta, mikä yrityksen osakkaat lopulta hyväksyvät ja allekirjoittavat tahdonilmaisunaan viedä liiketoimintaa eteenpäin. Omistajastrategian perusteella muodostuu strategia, tehtävälistoineen ja toimenpiteineen, joiden avulla strategiaa isossa kuvassa jalkautetaan.

 

Omistajastrategia selkeyttää

  • Omistajien toiveet ja odotukset yhtiöltä
  • Painotuksen kannattavuuden ja kasvun välillä
  • Sitoutuneisuuden ja valmiuden lisäsijoituksiin
  • Ajatukset omistajakunnan muutoksista ja irtautumisesta

 

Katso myös:

Arvonmäärityspalvelumme

Yrityskauppapalvelumme

Webinaaritallenne omistajastrategiasta

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

Operatiivinen johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Mikko Akselin

Hallituksen puheenjohtaja

010 3472 810

 

Antti Liimatainen toimii TietoAkselissa asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtajana sekä Vinanssin liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Mikko Akselinilla on kokemusta taloushallinnosta, verotuksesta sekä lukuisista yritysjärjestelyistä ja sukupolvenvaihdoksista yli 25 vuoden ajalta. Akselin toimii TietoAkseli Yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana.