Omistajastrategia

Autamme selkeyttämään omistajien yhteisen tahtotilan.

Omistajastrategia on dokumentoitu omistajan tahto.

Omistajastrategia on olennaista suunniteltaessa kasvua, osakassopimuksen laatimista, uuden yhtiön perustamista, tai yhtiön valmistautumista tulevaisuudessa tapahtuvaan yrityskauppaan

Usein yrityksillä ei ole kirjattua omistajastrategiaa, mikä on useiden liiketoimintaongelmien taustalla. Oikeat toimenpiteet oikeassa järjestyksessä helpottavat johtamista ja nostavat yrityksen arvoa.

Asiantuntijamme ovat läpivieneet yli 80 omistajastrategiatyöskentelyä. Autamme strategiatyöskentelyssä eli luomaan omistajastrategian ja siihen perustuvan konkreettisen kasvusuunnitelman.

Työskentelytapanamme on yli 100 kysymyksen perusteella tehtävä osakaskohtainen yksilöllinen haastattelu. Haastattelut ovat luottamuksellisia tilaisuuksia eikä vastauksia luovuteta muille. Asiantuntijamme laatii luonnoksen omistajastrategiasta, mikä yrityksen osakkaat lopulta hyväksyvät ja allekirjoittavat tahdonilmaisunaan viedä liiketoimintaa eteenpäin.

Omistajastrategian perusteella muodostuu strategia, tehtävälistoineen ja toimenpiteineen, joiden avulla strategiaa isossa kuvassa jalkautetaan.

 

Omistajastrategia selkeyttää

  • Omistajien toiveet ja odotukset yhtiöltä
  • Painotuksen kannattavuuden ja kasvun välillä
  • Sitoutuneisuuden ja valmiuden lisäsijoituksiin
  • Ajatukset omistajakunnan muutoksista ja irtautumisesta

 

Katso myös:

Arvonmäärityspalvelumme

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Seppo Sneck

Senior Advisor, Corporate Finance -palvelut

0400 643 803