Yritysosto kasvun keinona

Lataa webinaaritallenne

 

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

Webinaarin sisältö

Moni yritys haluaisi kasvaa, mutta ei välttämättä tunnista parhaita keinoja sen tekemiseen. Kasvua haetaan usein vain orgaanisesti myyntiä kasvattamalla, eikä yritysostoa nähdä realistisena vaihtoehtona. Yritysostot voivat kuitenkin olla yritykselle hyvinkin mielekäs ja mahdollinen tapa kasvaa, kunhan siihen liittyvä suunnittelu tehdään huolella omistajastrategiaan pohjaten.

Maksuttomassa webinaaritallenteessamme asiantuntijamme käyvät läpi yritysostoihin liittyviä kysymyksiä. Webinaarin tavoitteena on avata yritysostojen maailmaa ymmärrettävästi ja vähentää siihen liittyviä väärinkäsityksiä ja pelkoja.

Webinaarissa saat vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Miksi kasvaa yritysostoilla?
  • Miten yritysostoprosessi menee käytännössä?
  • Mitä tarkoittaa hallittu yrityskauppa?
  • Millaisia riskejä yritysostoihin liittyy?
  • Mitä yritysostajan on hyvä muistaa (muistilista)?

Ketkä hyötyvät webinaarista?

Webinaari on suunnattu yrittäjille ja yrityspäättäjille, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan liiketoimintaansa ja vahvistamaan yritysosto-osaamistaan.

Webinaarin asiantuntijoina

Mika Niiniketo

Liiketoimintajohtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 942

Mika luotsaa TietoAkseli Groupin asiantuntijapalveluliiketoimintaa. Hänellä on pitkä kokemus yritysjärjestelypalveluista sekä rahoitusalalta.