Taloudelliset kannustimet henkilöstön sitouttamisessa

Lataa webinaaritallenne

 

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näin käsittelemme henkilötietojasi >

Jokainen osaava ja yrityksen kulttuuriin sopiva työntekijä on investointi, jota yritys ei halua menettää. Taloudellisten kannustimien joukosta löytyy useita eri vaihtoehtoja avainhenkilöiden sitouttamiseen. Sen lisäksi, että järjestelyjen kustannus yritykselle ja verovaikutukset poikkeavat toisistaan, kannustimen valintaan vaikuttaa yrityksen tavoitteet ja kasvustrategia. Siksi kannustimien valintaan on syytä varautua huolellisesti etukäteen.

Maksuttomassa webinaarissa käymme läpi erilaisia taloudellisia tapoja sitouttaa työntekijöitä. Webinaarissa opit esimerkiksi:

  • mitä suunnattu osakeanti, optiojärjestelyt ja osakepalkkiot sekä muut taloudelliset sitouttamisen keinot tarkoittavat käytännössä
  • mitä asioita tulee huomioida valittaessa taloudellisia kannustimia
  • miten eri sitouttamistavat eroavat verotuksen näkökulmasta

Webinaarin kesto on noin 45 min. Webinaaritallenteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Webinaarin asiantuntija

TietoAkseli - Kirsti Yli-Halla

Kirsti Yli-Halla

Tax Manager

010 3472 938

Kirstillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus verotuksen asiantuntijatehtävistä niin yksityiseltä sektorilta kuin Verohallinnostakin.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii toimitusjohtajille, henkilöstöjohtajille, talousjohtajille ja muille henkilöille, jotka haluavat oppia lisää henkilöstön sitouttamisesta taloudellisin kannustimin ja jotka työskentelevät rekrytoinnin, työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin kehittämisen parissa.