Referenssit

Palaa referensseihin

Happee ry  

Happee ry – monipuolisia ja laadukkaita mahdollisuuksia salibandyn harrastamiseen

Happee on jyväskyläläinen vuonna 1989 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran miesten sekä naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen korkeimmalla sarjatasolla salibandyliigassa menestyksekkäästi. Parhaimpana saavutuksena on vuoden 2014 miesten SM-kulta. Happee tekee myös ansiokasta työtä lasten ja nuorten salibandy-harrastamisen eteen. Seuralla on juniorijoukkueet poikien A–F- ja tyttöjen A–C-ikäluokissa ja se pyörittää myös Heimo Hirven salibandykoulua.

Happee ry ulkoisti talous- ja palkkahallintonsa hoitamisen TietoAkselille vuonna 2016. TietoAkselille tulon yhteydessä yhdistys siirtyi sähköiseen taloushallintoon ja laskujen käsittelyyn, jonka avulla haluttiin saada selkeyttä ja tehokkuutta talouden prosesseihin ja tuloksen seurantaan tilikauden aikana. TietoAkseli hoitaa Happeen taloushallintoa sekä palkanlaskentaa Netvisor-ohjelmistolla, joka toimii pilvipalveluna näppärästi asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä ja on hyvin integroitavissa muihin tarvittaviin ohjelmistoihin.

Happee arvostaa TietoAkselin tekemisessä erityisesti luotettavaa ja asiantuntevaa otetta sekä mahdollisuutta hoitaa talouden rutiineja digitaalisin ratkaisuin. Konkreettisesti yhteistyö on tuonut lisäarvoa esimerkiksi niin, että taloushallinnon seurantaa voidaan tehdä kustannuspaikkatasolla joukkueittain ja sähköisen ostolaskujen käsittelyn myötä kuluerien hallinnointi on helpottunut. Myös palkanlaskenta on osaavissa käsissä siihen erikoistuneella ammattilaisella.

Taloushallinnon ulkoistaminen Tietoakselille kevensi merkittävästi seuran hallinnon työtaakkaa. Saimme sekä asiantuntevan ammattilaisen, joka huolehtii seuramme kirjanpidosta että luotettavan kumppanin, jonka kanssa jakaa arkisia töitä mm. ostoreskontran ja palkanlaskennan. Sähköiset taloushallinnon palvelut yksinkertaistivat ja tehostivat toimintaamme merkittävästi, kertoo Happee ry:n puheenjohtaja Vesa Pölkki.

 

Tutustu myös videoon, jossa Happeen tähtipelaaja Peter ja TietoAkselin palvelupäällikkö Henri vaihtavat töitä:

 

Lisätiedot:

Vesa Pölkki
Puheenjohtaja
Happee ry

050 3856238
vesa.polkki (at) happee.fi


www.happee.fi