Yritysjärjestelypalvelut

Olemme yritysjärjestelyihin erikoistunut tilitoimisto

TietoAkseli on pienten ja keskisuurten yritysten yritysjärjestelyihin erikoistunut tilitoimisto. Osaamisalueitamme ovat yritys- ja henkilöverotus, yrityksen arvonmääritys sekä yrityksen ostotutkimus, eli due diligence -palvelu. Maailmanlaajuinen UHY-ketjumme mahdollistaa myös kansainväliset toimeksiannot.

Tuotamme yritysjärjestelypalveluja yhteistyössä konserniyrityksemme Vinanssin kanssa. Jos yritysjärjestely on ajankohtainen, tarjoamme sinulle luottamuksellisen ja veloituksettoman asiantuntijatapaamisen sitoumuksetta. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Yrityksen arvonmäärityspalvelu

TietoAkselin arvonmäärityspalvelu on luotettava ja puolueeton tapa määrittää yrityksesi liiketoiminnan tai osakekannan arvo.

Yrityksen myyntitoimeksiantopalvelu

Onnistuminen yrityskaupassa edellyttää yrityskaupan asiantuntijoiden apua. Myyntitoimeksiantopalvelumme varmistaa yrityksellesi hyvän kauppahinnan tavoiteaikataulussa.

Yrityksen ostotoimeksiantopalvelu

Olemassa olevan yrityksen tai sen liiketoiminnan ostaminen on varteenotettava vaihtoehto kehittää yrityksesi liiketoimintaa, hakea sijoituksellesi tuottoa tai hankkia itsellesi uusi yritys.

Omistajanvaihdokseen valmistautuminen

Yrityskauppaan valmistautuminen vaatii suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintaa. Olemme luoneet valmiin palvelukokonaisuuden omistajanvaihdokseen valmistautumiseen.