Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme auttavat kehittämään liiketoimintaa ja yrityksesi arvoa.

Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila
"Halusimme tilitoimistokumppanin, jonka palvelujen avulla saamme ulkoisesta laskennasta todellista lisäarvoa toiminnallemme."
Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila Oy

Keskitettyä osaamista yrityksen kasvupolulle.

Yrityksen liiketoiminnan harjoittaminen on matka, jonka varrella tarvitaan monenlaista osaamista. TietoAkseli on talouden one-stop-shop. Saat meiltä taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi myös taloudellisen neuvonannon, verotuksen ja yritysjärjestelyiden keskitettyä huippuosaamista, joka auttaa suunnittelemaan kasvua, kehittämään liiketoimintaa ja realisoimaan omaisuuden arvon, kun sen aika on.

Vaativia asiantuntijapalveluita TietoAkseli Yhtiöissä tuottaa yli kymmenhenkinen asiantuntijatiimimme, josta löytyy erityisasiantuntemusta ja vahvaa kokemusta niin talouden johtamisesta, verotuksesta, yhtiöoikeudesta kuin yritysjärjestelyistäkin.

Me haluamme olla pitkäaikainen talouden matkaoppaasi, jonka asiantuntijapalveluja voit joustavasti hyödyntää liiketoimintasi eri vaiheissa aina perustamisesta exitiin.

TietoAkseli_talouden one stop shop

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

Operatiivinen johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

010 3472 993

 

Antti Liimatainen toimii TietoAkseli Yhtiöissä asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtajana sekä Vinanssin liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Petri Korkiamäki on erikoistunut tilintarkastukseen ja yritysjärjestelyjen neuvonantoon jo 20 vuoden kokemuksella. Hän työskentelee TietoAkseli Yhtiöissä operatiivisena johtajana. Korkiamäki on toiminut aikaisemmin EY:n Keski-Suomen aluejohtajana.

Lauri Lähteenmaa on yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviin neuvontapalveluihin erikoistunut KHT-tilintarkastaja ja TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvan UHY ValueMinersin osakas. Tilintarkastustyön ohella Lauri tekee konsernin asiakkaille asiantuntijatöitä erityisesti verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyen. Laurilla on monipuolinen kokemus omistajajohtoisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista, yrityskauppojen neuvonantopalveluista sekä PK-yritysten veroneuvonnasta.