Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme auttavat kehittämään liiketoimintaa ja yrityksesi arvoa.

Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila
"Halusimme tilitoimistokumppanin, jonka palvelujen avulla saamme ulkoisesta laskennasta todellista lisäarvoa toiminnallemme."
Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila Oy

Keskitettyä osaamista yrityksen kasvupolulle.

Yrityksen liiketoiminnan harjoittaminen on matka, jonka varrella tarvitaan monenlaista osaamista. TietoAkseli on talouden one-stop-shop. Saat meiltä taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi myös taloudellisen neuvonannon, verotuksen ja yritysjärjestelyiden keskitettyä huippuosaamista, joka auttaa suunnittelemaan kasvua, kehittämään liiketoimintaa ja löytämään yrityksen ja omistajien kannalta parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun yrityksestä luopumiseen, kun sen aika on.

Vaativia asiantuntijapalveluita TietoAkseli Groupissa tuottaa yli kymmenhenkinen asiantuntijatiimimme, josta löytyy erityisasiantuntemusta ja vahvaa kokemusta niin talouden johtamisesta, verotuksesta, yhtiöoikeudesta kuin yritysjärjestelyistäkin.

Me haluamme olla pitkäaikainen talouden matkaoppaasi, jonka asiantuntijapalveluja voit joustavasti hyödyntää liiketoimintasi eri vaiheissa aina perustamisesta exitiin.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Arto Saarinen

KHT

010 3472 991

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

010 3472 993

Matti Kivilammi

Manager, M&A

010 3472 896

Kirsti Yli-Halla

Veroasiantuntija

010 3472 938

Arja Kauppinen

KHT

010 3472 890