Yrittäjäpolvenvaihdos 2 – suunnittelusta luovutukseen ke 28.4. klo 9.00

Ilmoittaudu webinaariin

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

Webinaarin asiantuntijoina

Kirsti Yli-Halla

Veroasiantuntija

010 3472 938

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Webinaarisarjan toisessa osassa käymme läpi yrittäjäpolven vaihtumiseen liittyviä verotuksellisia ja juridisia kysymyksiä niin luopujan kuin luovutuksen saajankin näkökulmasta. Huolellinen valmistautuminen kannattaa, jotta yllättäviltä veroseuraamuksilta ja muilta vaihdoksen sujumista vaikeuttavilta haasteilta vältytään.

Webinaarin sisältö:
  • Yritysjärjestelyjen tarve ennen vaihdosta
  • Yritykseen kuuluva omaisuus ja sen arvostaminen
  • Vaiheittaiset luovutukset
  • Lahjaveron huojennus sukupolvenvaihdoksissa
  • Luopujan verotus
  • Luovutuksen saajan verotus
  • Ennakkoratkaisun hakeminen

Vastaamme mielellämme webinaarin lopussa myös yleisön etukäteen esittämiseen kysymyksiin. Voit laittaa kysymyksiä meille ilmoittautumisesi yhteydessä. Webinaarin kesto on n. 1h.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on maksuton ja se on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka harkitsevat yrittäjä-/omistajapolven vaihdosta ja kaipaavat tietoa eri tapoihin ja parhaisiin käytäntöihin toteuttaa järjestely.

Miten osallistun mukaan?

Osallistuaksesi tarvitset vain päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Aiemmin pidettyjen webinaarien tallenteet löydät myös www-sivujemme webinaariosiosta.

Miten osallistun webinaarisarjan ensimmäiseen osaan?

Webinaarisarjan ensimmäiseen osaan Yrittäjäpolvenvaihdos 1 – suunnittelun kriittiset menestystekijät voit ilmoittautua täältä.