Verkkokaupan verotus, tietopaketti myyjälle

Lataa webinaaritallenne

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

Webinaarin sisältö

Elämme tällä hetkellä verkkokauppojen kulta-aikaa, jota globaali koronakriisi on entisestään vauhdittanut. Moni yrittäjä ja yritys on jo perustanut verkkokaupan tai harkitsee sen perustamista. Verkkokaupan perustaminen on teknisesti helppoa ja kaupankäynti Suomessa asuville asiakkaille myös verotuksellisesti yksinkertaista.

Jos myyntiä on myös ulkomaille, myyjän on syytä perehtyä arvonlisäverotukseen, sillä säännökset vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon ja mihin maahan myydään sekä myydäänkö fyysisiä tuotteita vai digitaalisia palveluja.

Tässä webinaaritallenteessa veroasiantuntijamme Kirsti Yli-Halla käy läpi verkkokauppaan liittyviä verokysymyksiä yleisellä tasolla ja erilaisten käytännön esimerkkien valossa.

Ketkä hyötyvät webinaarista?

Webinaari on suunnattu yrittäjille ja muille yritysten verkkokaupan ja taloushallinnon asioita hoitaville henkilöille, jotka haluavat varmistaa ajantasaiset tiedot verkkokaupan verotuskäytännöistä.

Webinaarin asiantuntijoina

TietoAkseli - Kirsti Yli-Halla

Kirsti Yli-Halla

Veroasiantuntija

010 3472 938

Kirstillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus verotuksen asiantuntijatehtävistä niin yksityiseltä sektorilta kuin Verohallinnostakin.

Lea Sinivaara - TietoAkseli

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030