Työsuhteen karikot – apua hankaliin tilanteisiin 25.4. klo 9.00

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Aina työsuhteessa kaikki ei mene kuin Strömsössä. Joskus tilanne työpaikalla kiristyy konfliktiksi asti. Mitä tehdä, jos työntekijä ei tule toimeen muun työyhteisön kanssa tai hänen työskentelyssään on moitittavaa? Mitäpä, jos edessä on haastavat yhteistoimintaneuvottelut?

Työnantajalla on velvollisuus noudattaa  työsuhteissa voimassaolevaa lainsäädäntöä ja kohdella työntekijöitä tasapuolisesti ja asiallisesti. Työaikalain, työsopimuslain tai työehtosopimusten tulkinta voi kuitenkin pistää yrittäjän tai esimiehen pään pyörryksiin.

Webinaarissamme 25.4.2018 klo 9 HR-palvelupäällikkömme Sara Jormakka kertoo ne kaikista tärkeimmät asiat, jotka helpottavat lakiviidakossa navigointia ja auttavat selviämään työsuhteen karikoista. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä yhteystietosi viereiselle lomakkeelle. Tervetuloa!

Webinaari soveltuu erityisesti yrittäjille ja esimiehille.

Webinaarin asiantuntijoina

Sara Jormakka

Palvelupäällikkö

010 3472 839

Sara Jormakalla on erityisosaamista HR-prosessien ja työhyvinvoinnin kehittämisestä, rekrytoinneista, moninaisten työsuhdeasioiden ja ongelmatilanteiden hoitamisesta sekä työntekijäkokemuksen kehittämisestä. Hän on työskennellyt palkanlaskijana, rekrytointikonsulttina ja vetänyt erilaisia HR-projekteja.

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

010 3472 872

Lea Sinivaara luotsaa webinaarejamme rautaisella kokemuksella ja innostavalla otteella.