Omistajastrategia 1: Omistajien yhteisen tahtotilan jalostaminen päätöksentekoa tukevaksi

Katso webinaaritallenne maksutta täyttämällä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

On yllättävää, miten monessa useamman omistajan osakeyhtiössä ei vieläkään ole kirjallisesti laadittuna omistajien yhteistä tahtotilaa, omistajastrategiaa. Päivittäinen työskentely ja päätöksenteko on huomattavasti helpompaa kaikilla osapuolilla, jos jokainen sitoutuu yrityksessä yhteiseen tahtotilaan. Omistajastrategia ei ole tähtitiedettä, vaan yhteinen päätös yhtiön tulevaisuudesta ja sen olemassaolon oikeudesta.

Lataa ja kuuntele webinaaritallenteemme, jossa Vinanssi Oy:n Senior Advisor Seppo Sneck kertoo pääkohdat omistajastrategian luomisesta, sen merkityksestä ja perusteista. Esityksen jälkeen tiedät, miksi strategiat kannattaa aukikirjoittaa ja dokumentoida sekä miksi juuri omistajastrategia on koko yritystoiminnan tukipilari.

Webinaarisarjan toinen osa Kasvusuunnitelman merkitys yhtiön arvon jalostamisessa järjestettiin 7.3.2018 klo 9, voit ladata jatko-osan tästä.

 

Webinaarin asiantuntijoina

Seppo Sneck

Senior Advisor

0400 643 803

Seppo Sneckillä on vahva 30 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on aikaisemmin toiminut mm. Ixonos Oyj:n M&A-johtajana sekä Viron valtiollisen pääomasijoitusyhtiön toimitusjohtajana.

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Lea Sinivaara luotsaa webinaarejamme rautaisella kokemuksella ja innostavalla otteella.