Liiketoiminnan matkaopas 4 – Yrityksen arvon johtaminen

Lataa webinaaritallenne

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

Webinaarin sisältö

Liiketoiminnan matkaopas -webinaarisarjamme pureutuu käytännönläheisesti yrityksen arvon kasvattamiseen ja kasvun edellytysten tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Webinaarisarjan neljäs osa käsittelee yrityksen arvon johtamista. Yrityksen tärkein tehtävä on tuottaa voittoa omistajille. Vain siten muiden tavoitteiden toteuttaminen on aidosti mahdollista.  Yrityksen arvon johtaminen ajoissa on tärkeää myös valmistauduttaessa yrityskauppaan, jotta yrityksestä on saatavissa paras mahdollinen kauppahinta. 

Tässä webinaarissa esittelemme konkreettisen mallin, jonka avulla on mahdollista johtaa liiketoiminnan kokonaisuutta yrityksen arvon kasvuun. Autamme yritysjohtoa tunnistamaan toimia, joilla määrätietoisesti ja kohdennetusti voidaan vahvistaa käyttökatetta. Lataa tallenne!

Lataa webinaarisarjan aikaisemmat osat:
Liiketoiminnan matkaopas 1 – Yrityksen arvonmääritys
Liiketoiminnan matkaopas 2 – Kilpailuetuna tieto
Liiketoiminnan matkaopas 3 – Pääomasijoittaja kasvun kumppanina

Webinaarin asiantuntijoina

Antti Liimatainen

Operatiivinen johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Antti Liimatainen on UHY TietoAkselin asiantuntijapalveluliiketoiminnan operatiivinen johtaja. Antilla on kokemusta yli 70 yrityskaupasta myyjän tai ostajan asiantuntijana ja neuvonantajana. Hän on toiminut myös yli 100 arvonmäärityksessä vastuuasiantuntijana.