Liiketoiminnan matkaopas 4 – Yrityksen arvon johtaminen 15.5.2019 klo 9.00

Ilmoittaudu webinaariin

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Liiketoiminnan matkaopas -webinaarisarjamme pureutuu käytännönläheisesti yrityksen arvon kasvattamiseen ja kasvun edellytysten tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Webinaarisarjan neljäs osa käsittelee yrityksen arvon johtamista. Yrityksen tärkein tehtävä on tuottaa voittoa omistajille. Vain siten muiden tavoitteiden toteuttaminen on aidosti mahdollista.  Yrityksen arvon johtaminen ajoissa on tärkeää myös valmistauduttaessa yrityskauppaan, jotta yrityksestä on saatavissa paras mahdollinen kauppahinta. 

Tässä webinaarissa esittelemme konkreettisen mallin, jonka avulla on mahdollista johtaa liiketoiminnan kokonaisuutta yrityksen arvon kasvuun. Autamme yritysjohtoa tunnistamaan toimia, joilla määrätietoisesti ja kohdenetusti voidaan vahvistaa käyttökatetta. Tule mukaan!

Webinaarin kesto on noin 1h ja tarvitset osallistuaksesi toimivan verkkoyhteyden ja päätelaitteen. 

Ilmoittaudu myös webinaarisarjan muihin osiin tästä:

Liiketoiminnan matkaopas 1 – Yrityksen arvonmääritys 21.3.2019
Liiketoiminnan matkaopas 2 – Kilpailuetuna tieto 3.4.2019
Liiketoiminnan matkaopas 3 – Pääomasijoittaja kasvun kumppanina 25.4.2019

Webinaarin asiantuntijoina

Antti Liimatainen

Johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Antti Liimatainen on UHY TietoAkselin asiantuntijapalvelu -liiketoiminnan vetäjä ja TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvan yritysjärjestelypalveluiden asiantuntijayritys Vinanssi Corporate Financen johtaja ja osakas. Antilla on kokemusta yli 70 yrityskaupasta myyjän tai ostajan asiantuntijana ja neuvonantajana. Hän on toiminut myös yli 100 arvonmäärityksessä vastuuasiantuntijana. 

Arto Saarinen

KHT, osakas, toimitusjohtaja

010 3472 991

KHT Arto Saarinen on TietoAkseli Yhtiöhin kuuluvan tilintarkastusyritys UHY ValueMinersin toimitusjohtaja ja osakas. Arto on toiminut taloushallinnon tehtävissä yli 25 vuotta, josta tilintarkastusalalla 21 vuotta. Hän on perehtynyt erityisesti omistajavetoisten yritysten tarkastuksiin, verosuunnitteluun ja -neuvontaan, jossa
pääpaino on ollut yritysjärjestelyihin ja vakauttamiseen liittyvissä toimenpiteissä

Lauri Lähteenmaa

KHT, osakas

010 3472 993

Lauri Lähteenmaa on yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviin neuvontapalveluihin erikoistunut KHT-tilintarkastaja ja UHY ValueMinersin osakas. Laurilla on monipuolinen kokemus omistajajohtoisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista, yrityskauppojen neuvonantopalveluista sekä PK-yritysten veroneuvonnasta.