Liiketoiminnan matkaopas 3 – Pääomasijoittaja kasvun kumppanina 25.4.2019 klo 9.00

Ilmoittaudu webinaariin

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Liiketoiminnan matkaopas -webinaarisarjamme pureutuu käytännönläheisesti yrityksen arvon kasvattamiseen ja kasvun edellytysten tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Webinaarisarjan kolmas osa käsittelee pääomasijoittamista yrityksen arvon kasvun ja kehittämisen tukena. Pääomasijoittamisella on yrityskentällä turhan negatiivinen kaiku, eikä pääomasijoittamisen tavoitteita ja hyötyjä tunneta riittävän hyvin. Pääomasijoittaminen on loistava keino vauhdittaa yrityksen kasvua ja saada uudenlaista osaamista päätöksentekoon. Samalla syntyy yleensä uusia työpaikkoja, vientiä ja innovaatiota.

Tästä webinaarista saat ajantasaisen katsauksen kotimaiseen pääomasijoittamisen kenttään sekä tärkeää tietoa pääomasijoittajien kiinnostuksen kohteista ja toimintatavoista. Kerromme myös miten pääomasijoittamisen prosessi toimii ja milloin sitä kannattaa harkita oman yrityksen kohdalla. Tule mukaan!

Webinaarin kesto on noin 1h ja tarvitset osallistuaksesi toimivan verkkoyhteyden ja päätelaitteen. 

Ilmoittaudu myös webinaarisarjan muihin osiin:

Liiketoiminnan matkaopas 1 – Yrityksen arvonmääritys 21.3.2019
Liiketoiminnan matkaopas 2 – Kilpailuetuna tieto 3.4.2019
Liiketoiminnan matkaopas 4 – Yrityksen arvon johtaminen 15.5.2019

Webinaarin asiantuntijoina

Antti Liimatainen

Johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Antti Liimatainen on TietoAkselin asiantuntijapalvelu -liiketoiminnan vetäjä ja yritysjärjestelypalveluiden asiantuntijayritys Vinanssi Corporate Financen johtaja ja osakas. Antilla on kokemusta yli 70 yrityskaupasta myyjän tai ostajan asiantuntijana ja neuvonantajana.