Liiketoiminnan matkaopas 2 – Kilpailuetuna tieto 3.4.2019 klo 9.00

Ilmoittaudu webinaariin

 

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Liiketoiminnan matkaopas -webinaarisarjamme pureutuu käytännönläheisesti yrityksen arvon kasvattamiseen ja kasvun edellytysten tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Webinaarisarjan toinen osa käsittelee tiedon merkitystä ja nykyaikaisia tapoja sen hyödyntämiseen pk-yrityksen johtamisessa. Paneudumme  siis reaaliaikaiseen raportointiin ja BI-työkaluihin, joiden avulla ohjelmistojen tuottamasta informaatiosta voidaan jalostaa tiekartta kohti parempaa johtamista ja liiketoiminnan kehittämistä.

Webinaarin kesto on noin 1h ja tarvitset osallistuaksesi toimivan verkkoyhteyden ja päätelaitteen.

Ilmoittaudu myös webinaarisarjan muihin osiin:

Liiketoiminnan matkaopas 1 – Yrityksen arvonmääritys 21.3.2019
Liiketoiminnan matkaopas 3 – Pääomasijoittaja kasvun kumppanina 25.4.2019
Liiketoiminnan matkaopas 4 – Yrityksen arvon johtaminen 15.5.2019

Webinaarin asiantuntijoina

Harri Kanerva

Myynti- ja markkinointijohtaja, osakas

010 3472 888

Harri Kanerva on TietoAkselin myynti- ja markkinointijohtaja, jolla on pitkä työkokemus raportoinnin ja toiminnanohjauksen parista. Harri toimi perustamansa asiantuntijaorganisaatioiden toiminnanohjaukseen keskittyneen ValueFrame Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana vuoteen 2016, kunnes yritys siirtyi yrityskaupalla osaksi Visma-konsernia. 

 

Sari Suominen

Toimitusjohtaja, Powen Oy

Sari Suominen on perheyritys Powen Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja. Powen on vahva BI -osaaja ja palvelee yli 20 vuoden kokemuksella yrityksiä ja julkista sektoria, kasvattaen ymmärrystä tiedon hallinnasta.