Liiketoiminnan matkaopas 1 – Yrityksen arvonmääritys

Lataa webinaaritallenne

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Liiketoiminnan matkaopas -webinaarisarjamme pureutuu käytännönläheisesti yrityksen arvon kasvattamiseen ja kasvun edellytysten tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa käsittelee yrityksen arvonmääritystä, joka on tärkeä työkalu yrityksen johtamisessa oikeaan suuntaan. Sitä tarvitaan liike-elämässä myös esimerkiksi rahoitus- ja sijoitusneuvotteluissa, yrityskaupoissa ja sukupolven vaihdoksissa. Jos tähtäimessäsi on kasvu yrityskaupalla, on erittäin tärkeää selvittää yrityksen arvo ja kasvupotentiaali sekä minimoida riskejä. Kukapa haluaisi ostaa ongelmia.

Lataa veloitukseton webinaaritallenteemme ja kuulet yrityksen arvonmäärityksen periaatteista ja tavoista lisää!

Webinaaritallenteen kesto on noin 1h ja tarvitset sen katselemiseen toimivan verkkoyhteyden ja päätelaitteen. 

Lataa myös sarjan muiden osien tallenteet käyttöösi:
Liiketoiminnan matkaopas 2 – Kilpailuetuna tieto
Liiketoiminnan matkaopas 3 – Pääomasijoittaja kasvun kumppanina
Liiketoiminnan matkaopas 4 – Yrityksen arvon johtaminen

Webinaarin asiantuntijoina

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

010 3472 993

Lauri Lähteenmaa on yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviin neuvontapalveluihin erikoistunut KHT-tilintarkastaja ja UHY ValueMinersin osakas. Laurilla on monipuolinen kokemus omistajajohtoisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista, yrityskauppojen neuvonantopalveluista sekä PK-yritysten veroneuvonnasta. 

Matti Kivilammi

Manager, M&A

010 3472 896

Matti Kivilammi toimii TietoAkseli Yhtiöissä analyytikkona työskennellen päivittäin yritysten arvonmääritysten ja kasvurahoitusten parissa. Ennen TietoAkselia hän työskenteli 10 vuoden ajan rahoittajaorganisaatioiden, kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksessa. Matilla on kokemusta yli 500 rahoitetusta investointi- ja kasvuhankkeesta.