Kansainvälistymisen ABC sekä ensiaskeleet

Katso webinaaritallenne maksutta täyttämällä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Webinaarin sisältö

Onko kansainvälistyminen yrityksellesi yksi keino laajentaa liiketoimintaa ja tiedätkö sinä mitä kaikkea yrityksen tulee ottaa huomioon kansainvälistymisessä?

Lataa webinaaritallenteemme, jossa kokenut ulkomaan asiantuntija, toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri East Consulting Oy:stä kertoo konkreettisesti kansainvälistymisen eri keinoista. Esityksen katsomisen jälkeen polku yrityksesi kansainvälistymiseen on varmasti helpompi ja tiedät tärkeimmät etapit onnistuaksesi ulkomaisille markkinoille siirtymisessä.

Webinaarissa käymme läpi mm. mitä kotiläksyjä yrityksen tulee tehdä kansainvälistymisessä, miten ja mitä tietoa kohdemarkkinoilta tulisi kerätä sekä kuinka kansainvälistymisestä tehdään pitkäkestoista. Lisäksi esittelemme lyhyesti kansainvälistymisprojekteihin haettavissa olevat valtion tuet.

 

Webinaarin asiantuntijoina

Jonne Pöyhtäri

toimitusjohtaja, East Consulting Oy

Jonne Pöyhtäri on East Consultingin perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Hän toimii useiden yritysten hallituksissa Suomessa sekä Venäjällä ja on ollut mukana auttamassa lukuisia suomalaisia yrityksiä ulkomaan toimintojen aloitusvaiheessa.

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Lea Sinivaara luotsaa webinaarejamme rautaisella kokemuksella ja innostavalla otteella.