Uutiset

Palaa uutisiin

Uusia PHT-tutkinnon suorittaneita HR-asiantuntijoita TietoAkselissa

Palkanlaskennasta on tullut taitolaji. Kaikissa yrityksissä palkanlaskenta on monimutkaistunut viime vuosina. Tilitoimistoissa, joissa asiakasyrityksiä on laidasta laitaan, vaikeusaste on kasvanut vielä muita nopeammin.

TietoAkseli kannustaa HR-asiantuntijoitaan vahvistamaan palkkahallintoon liittyvää osaamistaan suorittamalla Taloushallintoliiton järjestämän PHT-tutkinnon.
Joka vuosi asiantuntijoitamme osallistuukin PHT, Palkkahallinto tilitoimistossa -koulutusohjelmaan, joka on tarkoitettu tilitoimistoissa työskenteleville
palkanlaskijoille ja palkkoja laskeville kirjanpitäjille, joilla on jo työkokemusta palkanlaskennasta.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää erityisesti osallistujan palkkahallinnon juridista osaamista. PHT-koulutusohjelman käyneet ja tentin läpäisseet opiskelijat saavat käyttää nimensä yhteydessä lyhennettä PHT.

TietoAkselin HR-palvelutiimissä asiantuntijana työskentelevä Heli Kestilä sekä TietoAkseli Yhtiöt -konsernin henkilöstöasiantuntijana työskentelevä Samuel Akselin ovat hiljattain suorittaneet PHT-koulutusohjelman ja siihen sisältyneen tentin hyväksytysti läpi. Näin ollen TietoAkseli palvelee jo yli 10 PHT-tutkinnon suorittaneen asiantuntijan voimin.

Lisätietoa PHT-tutkinnosta saatavilla Taloushallintoliiton verkkosivuilta. Lisätietoa TietoAkselin Palkanlaskenta- ja HR-palveluista löydät tästä.