Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Yhtiöt yhteistyöhön Pojun kanssa

TietoAkseli aloittaa Jyväskylässä ja Oulussa radiokampanjan yhteistyössä Rockpool Recordsin artistin Pojun kanssa. Pojulla on oma tuotantoyhtiö ja studio Jyväskylässä.

Perjantaina 13.3 julkaistaan Pojun viimeisin, uudelle albumille tuleva, single nimeltään ”Hääpäivä ”. Tästä odotamme tulevan kesän kestohittiä. Radiokampanjan mainoksessa, jota soitetaan Iskelmä Radiossa, on yhdistetty Poju & TietoAkseli mainos markkinoimalla samalla tätä uutta kappaletta. Uusi kappale on saatavilla Spotifyssa ja digikaupoissa.

Pasi Heinonen, taiteilijanimeltään Poju, aloitti muusikonuran Funkykarkureissa ja toimi Hausmyllyssä laulajana vuodesta 2007 vuoteen 2010. Poju teki alun perin JYPin jääkiekkojoukkueelle kappaleen ”Poika saunoo”, joka nousi ykköshitiksi keväällä 2011 Suomen voittaessa jääkiekon MM-kultaa Bratislavassa. Poju on tehnyt myös mm. jyväskyläläiselle salibandyjoukkue Happeelle kannustuslaulun ”Hirvivaara” sekä Lahden Pelicansin jääkiekkojoukkueelle kannustuskappaleen ”PelicansLahti”.

Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa Pojun uudenlaista tuotantoa ja samalla myös edesauttamassa eripuolella Suomea yrittäjänä toimivia muusikoita, joita suuret levy-yhtiöt eivät välttämättä toiminnallaan halua huomioida ja tukea.