Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Yhtiöt uudistaa kasvustrategiaansa – Samuel Akselin toimitusjohtajaksi

Kuva: Petteri Kivimäki

TietoAkseli Yhtiöiden hallitus on nimittänyt Samuel Akselinin, 26, konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen vastaamaan uuden kasvustrategian toteuttamisesta.

Samuel Akselin siirtyy toimitusjohtajaksi TietoAkselin taloushallintoliiketoiminnasta vastuullisen varatoimitusjohtajan tehtävästä.

Nimitys on luonnollinen jatkumo perheyhtiössä, jossa vastuuta halutaan siirtää ajoissa toiselle polvelle.

– Olemme jo vuodesta 2015 lähtien lähteneet rohkeasti rakentamaan tulevaisuuden strategiaa TietoAkseli Yhtiöille. Samuel on mielestämme paras henkilö johtamaan seuraavia askeliamme. Samalla yrittäjävetoisuus sekä kasvollisuus säilyvät yhtiömme valttikortteina myös tulevaisuudessa, kertoo yhtiön toimitusjohtajuudesta luopuva Mikko Akselin.

Yhtiötä sen perustamisesta asti lähes kolmekymmentä vuotta luotsannut Mikko Akselin jatkaa edelleen TietoAkseli Yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana. Hän myös työskentelee jatkossakin vaativissa asiantuntijatehtävissä konsernin asiakkaiden tukena.

Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa kasvustrategiaa ja konsernin kahden vahvasti kasvavan liiketoimintaa-alueen, taloushallinto- ja asiantuntijapalveluliiketoiminnan, kehittymistä.

– Minulle on iso kunnia päästä vastaamaan perheyhtiömme kehittämisestä. Tavoitteemme ovat korkealla. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaan talouden, liiketoimintajohtamisen ja yritysjärjestelyiden palvelukokonaisuuden. Lähdemme luomaan uudenlaista palvelumallia, joka edistää asiakasyritystemme ja työntekijöidemme arvon kasvua, Samuel Akselin toteaa.

 

TietoAkseli Yhtiöt -konserni

TietoAkseli Yhtiöt tarjoaa keskitettyä osaamista yrityksen kasvupolulle. Konsernin kolmesta yrityksestä UHY TietoAkseli on taloushallinnon kokonaisvaltainen kumppani, UHY ValueMiners tilintarkastuspalveluita tarjoava yhtiö ja Vinanssi Corporate Finance yritysjärjestelypalveluihin keskittynyt osaaja.

TietoAkseli Yhtiöt on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen, sekä osa maailmanlaajuista UHY-verkostoa. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa.

TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa. Konsernin liikevaihto viime vuonna oli 9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 140.

 

Lisätietoja antavat:

Samuel Akselin - TietoAkseli

Samuel Akselin
toimitusjohtaja 1.6 alk.
TietoAkseli Yhtiöt
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

Mikko Akselin - TietoAkseli

Mikko Akselin
hallituksen puheenjohtaja
TietoAkseli Yhtiöt
010 3472 810
mikko.akselin@tietoakseli.fi