Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Yhtiöt Oy on myynyt omistuksensa ValueFrame Oy:stä

Tänään 16.12.2016  on kerrottu yrityskaupasta, jossa ohjelmistoyritys Visma on ostanut ValueFrame Oy:n koko osakekannan. Yrityksen myyjiä ovat sen jyväskyläläinen pääomistaja TietoAkseli Yhtiöt Oy, jyväskyläläinen Protacon Solutions Oy sekä yksityishenkilöinä ValueFramen toimitusjohtaja Harri Kanerva ja operatiivinen johtaja Jarmo Annala.

Vuonna 2001 perustettu ValueFrame Oy on asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa.

Kauppa ei vaikuta TietoAkselin tai Protacon Solutionsin ValueFrame Oy:lle tuottamiin tai käyttämiin palveluihin sen enempää kuin ValueFramea käyttävien asiakkaidenkaan toimintaan. ValueFrame säilyy markkinoilla ja sen kehittäminen tuotteena jatkuu. Järjestely ei vaikuta TietoAkseli Yhtiöiden omistussuhteisiin.

– Kilpailu ValueFramen kaltaisten toiminnan- ja  asiakkuudenhallintaohjelmistojen  kansainvälisillä markkinoilla on merkittävästi kiristymässä. Osana kansainvälistä Visma-konsernia ValueFrame pystyy vastaamaan markkinahaasteisiin ja kasvaviin asiakastarpeisiin, selvittää TietoAkseli Yhtiöiden toimitusjohtaja Mikko Akselin.

ValueFramen henkilökunta jatkaa oman tuotteensa avainhenkilöinä myös uudessa konsernissa. Visma kokonaisuudessaan työllistää Suomessa yli 1000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 120 miljoonaa. Visma Solutions Oy :n liikevaihto on 29 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 135. ValueFramen liikevaihto on 3,3 miljoonaa euroa ja se työllistää 16 henkilöä.

ValueFrame-tuotteiden aihiona käytettiin Protacon Yhtiöiden oman toimintansa ohjaukseen kehittämää selainpohjaista järjestelmää. Toimitusjohtaja Harri Kanerva kertoo yrityksen tarinan ValueFramen verkkosivuilla.

Lue tiedote ValueFramen sivuilla