Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Yhtiöt laajentaa Tampereen seudulle

Mikko Akselin ja Raimo Haapavuori
Yrityskaupan myötä TietoAkseli laajentaa toimintaansa Tampereen seudulle.
Kuvassa TietoAkseli Yhtiöiden toimitusjohtaja Mikko Akselin (vas.) ja ASP-yhtiöiden
toimitusjohtaja Raimo Haapavuori.
Taloushallinnon asiantuntijayritys TietoAkseli laajentaa toimintaansa Tampereen seudulle. Jyväskylässä, Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa toimiva TietoAkseli Yhtiöt Oy on ostanut osake-enemmistön Tampereella, Ikaalisissa ja Ruovedellä toimivasta tilitoimisto ASP-Yhtiöt Oy:stä. Kaupan jälkeen TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat myös Tampereella, Ikaalisissa ja Ruovedellä.

ASP-Yhtiöt on Pirkanmaalla toimiva perheyritys, jonka tarina alkoi Ikaalisista 1984. Pitkän linjan sähköisen taloushallinnon pioneeriyritys ja sen perustajaosakkaat Raimo ja Marjatta Haapavuori ovat olleet mukana rakentamassa Suomen ensimmäisiä sähköisiä taloushallintoratkaisuja.

Kaupan syntyyn myötävaikuttivat yhtiöiden yhteiset arvot ja vuosikymmenten kollegiaalinen yhteistyö taloushallintoalan tietoteknisissä pilottihankkeissa. Tavoitteena molemmilla yhtiöillä on tarjota korkealuokkaisia ja alan viimeisintä tekniikkaa hyödyntäviä taloushallintopalveluja yrityksille, unohtamatta henkilökohtaista asiakaspalvelua. Asiantuntijaorganisaatioissa myös henkilöstön hyvinvointiin liittyvät asiat ovat tärkeitä ja osapuolten toimintatapoja yhdistävä tekijä.

ASP-Yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli 1.5M€ ja yhtiö työllistää 20 henkeä. TietoAkseli Yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna yli 7 miljoonaa euroa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja

Mikko Akselin

Toimitusjohtaja

Raimo Haapavuori

TietoAkseli Yhtiöt Oy ASP-Yhtiöt Oy
010 3472 810 03 459 0821
0400 646 760 0500 238 697
mikko.akselin@tietoakseli.fi raimo.haapavuori@aspyhtiot.fi
www.tietoakseli.fi www.aspyhtiot.fi