Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Yhtiöissä toteutettiin osittainen sukupolvenvaihdos

TietoAkseli Yhtiöissä toteutettiin kevään ja kesän aikana osittainen sukupolvenvaihdos. TietoAkseli Yhtiöiden perustajien, Mikko ja Sari Akselinin lapset, Samuel ja Elisa Akselin tulivat molemmat 10,1% prosentin omistusosuudella TietoAkseli Yhtiöt Oy:n toimintaan mukaan. Sekä Samuel että Elisa ovat nyt myös mukana hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyssä.

Elisa Akselin on työskennellyt TietoAkselissa myynti- ja markkinointitiimissä joulukuusta 2013 lähtien ensin audiovisuaalisen viestinnän opintojensa ohessa ja sittemmin valmistumisensa jälkeen täysipäiväisesti helmikuusta 2017 lähtien. Elisan vastuualueeseen kuuluvat mm. www-sivujemme ylläpito ja kehitys, asiakastiedotteidemme graafinen suunnittelu ja lähetys sekä sidosryhmälehtemme ja markkinointimateriaaliemme suunnittelu ja taitto.

Samuel Akselin on työskennellyt TietoAkselissa joulukuusta 2014 lähtien suorittaen liiketalouden perustutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Samuel on suorittanut myös vuoden kestävän palkkahallinnon koulutusohjelman ja PHT-tutkinnon. Tällä hetkellä Samuel vastaa koko konsernimme henkilöstöhallinnosta ja toimii Mepco HRM-järjestelmän pääkäyttäjänä sekä hoitaa aluetoimistojen toimintatapojen yhtenäistämiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

 

TietoAkseli Yhtiöt

TietoAkseli Yhtiöt on konserni, joka tarjoaa kattavat yrityshallinnon asiantuntijapalvelut saman katon alta. Talous- ja palkkahallintopalveluja tarjoavan UHY TietoAkselin lisäksi konserniimme kuuluvat myös yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva Vinanssi Corporate Finance sekä henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy.Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Ikaalisissa, Ruovedellä, Mikkelissä ja Oulussa. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvien yritysten liikevaihto oli viime vuonna yli seitsemän miljoonaa euroa ja konsernimme työllistää tällä hetkellä yli 90 henkilöä.