Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Wihurin Rakenna Ravintolasi -konseptin yhteistyökumppaniksi

Rakenna Ravintolasi on Wihurin Metro-tukun tarjoama uusi palvelukonsepti, jonka avulla yrittäjä saa vinkkejä ja avaimia liiketoiminnan kehittämiseen sekä johtamiseen.

Rakenna Ravintolasi -verkkopalvelu on kaikille avoin ja etenkin uusille yrittäjille suunnattu sivusto, joka neuvoo yrittäjää alkutaipaleen käytännöissä lupaviidakosta markkinointiin. Palvelun tavoitteena on kulkea aloittavan ravintoloitsijan rinnalla alusta alkaen.

Palvelu jakautuu neljään palvelupakettiin: miten aloitan, miten johdan ja kehitän, miten markkinoin ja miten ostan. Sivusto johdattaa käyttäjää palvelupolulla tarjoten samalla ripauksen kepeyttä ja pelillisyyttä raskaan faktan vastapainoksi. Palvelupolun voi kulkea läpi kokonaan tai valita itselle kiinnostavimmat aihealueet.

TietoAkseli Oy on valittu konseptin viralliseksi taloushallintopalveluiden yhteistyökumppaniksi. Autamme aloittavia ravintolayrittäjiä talouden hoitamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä ja yrityksen arvon kasvattamisessa Rakenna Ravintolasi -palvelusivulla www.rakennaravintolasi.fi ”Taloudenhoito” -osiossa. Olemme avanneet myös oman laskeutumissivumme Rakenna Ravintolasi taloushallinto fiksusti: https://www.tietoakseli.fi/rakenna-ravintolasi-taloushallinto-fiksusti/, jonka kautta yrittäjä voi sopia tapaamista asiantuntijamme kanssa ja kysyä tarjousta taloushallinnon ulkoistamisesta.

Rakenna Ravintolasi -palvelu on syntynyt halusta palvella uusia ja nykyisiä yrittäjiä entistä paremmin ja joustavammin. Wihurin Metro-tukun myyntikenttä työskentelee erilaisten yrittäjien kanssa ympäri Suomen, tästä kertyy valtavasti tietotaitoa, jonka jakamisen uskomme hyödyttävän molempia osapuolia, kertoo palvelun kehittämisestä vastaava digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö Minna Viljakka-Lehtinen Wihurin Metro-tukusta. Lue koko juttu uusimmasta Gastronomie -lehdestä.

Rakenna Ravintolasi -palvelua voi seurata somessa: Instagramissa, LinkedInistä ja Facebookista sekä Metro-tukun palvelukanavasta eMetrosta. Kerromme palvelusta ja yhteistyöstämme myös omilla sosiaalisen median tileillämme.

Lisätietoja yhteistyöstä: myynti- ja markkinointijohtaja Harri Kanerva 010 3472 888, harri.kanerva@tietoakseli.fi.

 

Katso Rakenna Ravintolasi -esittelyvideo