Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli täydentää pääkaupunkiseudun talous- ja palkkahallinnon palvelutarjontaansa yritysostolla

TietoAkseli täydentää pääkaupunkiseudun talous- ja palkkahallinnon palvelutarjontaansa yritysostolla – Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy liittyy osaksi TietoAkseli Yhtiöitä.
TietoAkseli Yhtiöt Oy on ostanut Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy:n koko osakekannan. Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy:stä tulee TietoAkseli Yhtiöt Oy:n itsenäisesti toimiva tytäryhtiö. HTM-tilintarkastaja Jarmo Castrén jatkaa yhtiössä toimitusjohtajana ja tilintarkastuksen sekä taloushallinnon erityisasiantuntijana. Henkilöstö jatkaa järjestelyn myötä vanhoina työntekijöinä ja palveluiden tuottaminen asiakkaille jatkuu nykyisellä konseptilla
Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy on Helsingissä toimiva, vuonna 1986 perustettu, erittäin arvostettu, täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto, joka on erikoistunut sähköiseen taloushallintoon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 764 000 euroa ja se työllistää tällä hetkellä 7 henkeä. TietoAkseli on asiantuntijayritys, joka tunnetaan oman toimialansa aktiivisena kehittäjänä ja edelläkävijänä sekä luotettavan ja käyttökelpoisen talousinformaation tuottajana.
TietoAkselia ja Kirjanpitotoimisto J. Castrénia on yhdistänyt pitkäaikainen kumppanuus Taloushallintoliiton jäsenyrityksinä sekä toimialan taloushallintojärjestelmien kehittäminen alan johtavien toimijoiden kanssa
– Olemme Jarmon kanssa olleet pitkäaikaisesti yhdessä kollegoina kehittämässä käyttämiämme ohjelmistoja sekä koko taloushallintoalaa. Näemme nyt toteutetun yritysjärjestelyn hyvänä jatkumona tälle kehitykselle ja se tulee tarjoamaan jatkossa merkittävän lisävoimavaran TietoAkseli Yhtiöiden palvelutuotannon kehittämiseen, kertoo TietoAkseli Yhtiöiden toimitusjohtaja Mikko Akselin.
– Yli kymmenen vuoden aikana olemme vaihtaneet Akselinin kanssa lennokkaita ajatuksia toimialamme kehityksestä. Tässä yhteistyökumppanuudessa erityisesti kiinnostavat kansainväliset yhteydet ja niiden tuomat mahdollisuudet sekä suuremmat resurssit palvelutuotannon kehittämiseen niin sähköisen taloushallinnon, osaamisen kuin toiminnanohjausjärjestelmien osalta. Tämä kaikki luo myös henkilöstöllemme uusia urapolkuja, toteaa Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Castrén.

TietoAkselille on tärkeää edelleen vahvistaa taloushallinnon toimialaan liittyvää toimintaansa ja resursseja pääkaupunkiseudulla, jotta voimme olla haluttu ja luotettava kumppani niin valtakunnallisten kuin kansainvälistenkin toimeksiantojemme osalta, jotka pääsääntöisesti myös edellyttävät läsnäoloa Helsingissä. Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy tarjosi tähän arvomaailmaamme ja luotettavuuteen liittyen sopivan kumppanuuden kanssamme.

TietoAkseli Yhtiöt -konserni

TietoAkseli Oy tuottaa korkeatasoisia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijapalveluja. TietoAkseli Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n hyväksymä ja valvoma auktorisoitu tilitoimisto. TietoAkseli Oy:n käytössä on sertifioitu SFS-EN-ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä.

TietoAkseli on osa maailmanlaajuista UHY-verkostoa. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja yli 80 maassa. TietoAkseli Yhtiöt -konserniin kuuluvat toiminnanohjaukseen erikoistunut ohjelmistoyritys ValueFrame Oy, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy sekä yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva osakkuusyhtiö Vinanssi Oy.

TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Mikkelissä, Oulussa ja Turussa. TietoAkseli Yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna yli 5 miljoonaa euroa ja konserni työllistää 65 henkilöä.

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja
Mikko Akselin
TietoAkseli Yhtiöt Oy
Puhelin: 010 3472 810
GSM: 0400 646760
Email: mikko.akselin@tietoakseli.fi
Internet: www.tietoakseli.fi 

Toimitusjohtaja
Jarmo Castrén
Kirjanpitotoimisto J. Castrén Oy
Puhelin: 09-4259 9312
GSM: 040 043 1159

Email: jarmo.castren@castren.com
Internet: www.castren.com