Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli on nyt Netvisor Premium Partner 

Taloushallinnon ohjelmistotarjontamme täydentyy, kun aloitamme marraskuun alusta odotetun yhteistyömme Netvisorin kanssa. 

Netvisor tulee vahvistamaan TietoAkselin ohjelmistotarjontaaSen myötä pystymme tarjoamaan taloushallinto- ja asiantuntijapalveluitamme entistä laajemmalle kohderyhmälle. Aiemmat ohjelmistokumppanuutemme muun muassa Procountorin ja Lemonsoftin kanssa jatkuvat normaalisti 

– Netvisor sopii palvelumalliimme loistavasti. Nykyaikainen ohjelmisto ja osaavat asiantuntijamme yhdessä toimivat talouden matkaoppaina asiakkaillemme. Tarjoamme sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua joustavasti yrityksen liiketoiminnan kaikissa vaiheissa perustamisesta exitiin, TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin kertoo.   

Netvisor on älykäs automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu, joka soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille. Siitä hyötyvät erityisesti asiakkaat, joilla on tarvetta myös tilaustenkäsittelyn ja varastonhallinnan ratkaisuille. Palkanlaskennassa Netvisoria voi suositella yrityksille, joille erillinen palkanlaskentaohjelmisto on turhan raskas. Netvisorissa on myös erittäin hyvät integraatiomahdollisuudet muihin asiakkaan ohjelmistoihin. 

– Olemme pilotoineet ohjelmaa jo hyvän tovin ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Ohjelmisto on selkeä ja käyttäjäystävällinen, kertoo Netvisor-pilottiprojektia vetänyt Ilkka Kemppilä. 

Tutustu Netvisor-palvelusivuumme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme, mikäli haluat kuulla lisää taloushallintopalveluiden tuottamisesta Netvisorilla.

 

Lisätietoja yhteistyöstä: 

Ilkka Kemppilä - TietoAkseli

Ilkka Kemppilä
Netvisor-projektivastaava
010 3472 417
ilkka.kemppila(at)tietoakseli.fi

 

Samuel Akselin - TietoAkseli 

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
010 3472 874
samuel.akselin(at)tietoakseli.fi