Uutiset

Palaa uutisiin

Seppo Sneck Vinanssi Corporate Financen osakkaaksi

Yritysjärjestelyiden asiantuntija, Senior Advisor, Seppo Sneck on kutsuttu Vinanssi Corporate Financenosakkaaksi. Seppo Sneck on kerryttänyt kokemuksensa IT-alan yrittäjänä, kahdessa pääomasijoitusyhtiössä, pörssiyhtiön yritysjärjestelyistä vastaavana johtajana, liikkeenjohdon konsulttina sekä useiden kasvuyhtiöiden hallituksissa.

”Haluan auttaa yrittäjiä kohottamaan yrityksensä arvoa ja valmistamaan sen myyntikuntoon. Tunnen yrittäjän, pääomasijoittajan ja ostavan yrityksen näkökulmat. Olen vahvimmillani yrityksen valmistelussa myyntikuntoon ja neuvoteltaessa kaupasta. Tavoitteenani on tehdä yritysjärjestelystä mahdollisimman helppo, sujuva ja kannattava kaikille osapuolille”, toteaa Seppo Sneck.

Vinanssi Corporate Finance (Part of UHY TietoAkseli) on yritysjärjestelyiden neuvonantoon erikoistunut yritys, jonka palvelut liittyvät yritysmyyntiin, yritysostoon ja arvonmääritykseen. Vinanssi Corporate Financen asiakkaita ovat pk-yritykset, pääomasijoittajat sekä kansainväliset yritysostajat.

Seppo Sneck
Seppo Sneck