Uutiset

Palaa uutisiin

Sari Akselin luopuu operatiivisista johtamisvastuistaan

TietoAkselin perustaja ja lähes kolmekymmentä vuotta yrityksessä hallintojohtajana työskennellyt Sari Akselin jää pois operatiivisista johtamistehtävistä 1.7.2019. Muutos on osa suunniteltua jatkumoa, jossa perheyrityksen vastuuta halutaan siirtää ajoissa eteenpäin.

– Yrityksemme on vuosikymmenten saatossa ollut monessa asiassa toimialallamme edelläkävijä. Koen meidän olevan etulinjassa myös nyt, kun luovutan osan omaa pitkäaikaista elämäntyötäni toisten käsiin moneen muuhun yritykseen verrattuna riittävän ajoissa. Uskon päätöksen olevan meille kilpailuvaltti ja yritystoimintamme kehittymisen kannalta oikea ratkaisu, Sari Akselin kertoo.

Sari luopuu operatiivisista johtamisvastuistaan, mutta hän osallistuu jatkossakin aktiivisesti TietoAkseli Yhtiöiden kehittämistyöhön hallituksen jäsenenä sekä omistajayrittäjänä tukien osaamisellaan ja kokemuksellaan toimivan johdon työtä.

– Olen kiitollinen siitä, että meillä on aivan uskomattoman osaava, sitoutunut, vastuuntuntoinen ja innostunut henkilöstö viemässä yhtiötämme taas uudelle tasolle. Olen vaikuttuneena seurannut erityisesti viimeisen parin vuoden aikana huimaa kasvua ja kehitystämme, jossa henkilöstöstä ja asiakkaista välittäminen sekä kannattavuudesta, tietoturvasta ja laadukkaista toimintatavoista huolehtiminen ovat edelleen keskiössä. Nämä asiat ovat aina ovat olleet itselleni tärkeitä. Omalta osaltani otan haasteen vastaan ja yritän oman roolini murroksessa parhaani mukaan tukea tätä kaikkea, hän jatkaa.

– Äitini Sari on tehnyt valtavan työpanoksen tämän yhtiön eteen yrittäjänä. Häntä ja isääni Mikkoa täytyy kiittää yhtiön perustamisesta ja rohkeasta kehittämisestä tähän päivään. Nyt he omien oppiensa mukaan myös luovuttavat vastuuta ja luottavat hommien sujuvan jatkossakin, sanoo yhtiön toimitusjohtajana 1.6 aloittava Samuel Akselin.

 

Lisätietoja:

 

Samuel Akselin - TietoAkseli

Samuel Akselin
toimitusjohtaja 1.6 alk.
TietoAkseli Yhtiöt
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

Sari Akselin - TietoAkseli

Sari Akselin
Partner, hallituksen jäsen
Hallintojohtaja (1.7.2019 asti)
TietoAkseli Yhtiöt
010 3472 811
sari.akselin@tietoakseli.fi