Uutiset

Palaa uutisiin

Sara Jormakka nimitetty TietoAkselin henkilöstöpäälliköksi

Sara Jormakka on nimitetty TietoAkselin henkilöstöpäälliköksi 1.4.2018 alkaen. Jormakka vastaa henkilöstöasioiden ja -prosessien laatimisesta ja kehittämisestä yrityksessämme ja kuuluu TietoAkselin taloushallintoliiketoiminnan johtoryhmään. Lisäksi hän tuottaa henkilöstöjohtamisen asiantuntijapalveluja asiakasyrityksillemme.

Jormakka on työskennellyt TietoAkselissa aiemmin palvelupäällikkönä suunnitellen ja kehittäen asiakkaidemme HR-toimintoja. Ennen TietoAkselille tuloaan hän on työskennellyt mm. Lassila & Tikanoja Oyj:ssä palkanlaskijana, rekrytointikonsulttina ja HR-projektipäällikkönä.

” Uuden roolin myötä Saran vahvuudet erityisesti modernissa rekrytoinnissa sekä HR-prosessien, asiantuntijoiden osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisessä valjastetaan myös sisäisesti käyttöömme. Uskomme tämän ratkaisun palvelevan niin meitä kuin asiakasyrityksiämme”, kertoo TietoAkselin varatoimitusjohtaja Samuel Akselin.

”Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Olen viihtynyt TietoAkselissa hyvin ja meillä on mahtava porukka. Pääsen nyt työskentelemään unelmatyössäni ja haluan auttaa meitä luomaan yhdessä työyhteisöstämme entistä vahvemman. Tärkeimpiä asioita tämän toteutumisessa on välittäminen ja avoin keskustelukulttuuri”, tuore henkilöstöpäällikkö Sara Jormakka toteaa.

Sara Jormakka - TietoAkseli
Sara Jormakka

 

Lisätietoja:

Samuel Akselin
varatoimitusjohtaja
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

Sara Jormakka
Henkilöstöpäällikkö
010 3472 839
sara.jormakka@tietoakseli.fi