Uutiset

Palaa uutisiin

Samuel Akselin TietoAkselin varatoimitusjohtajaksi

TietoAkseli Yhtiöiden hallitus on nimittänyt Samuel Akselinin, 24, TietoAkselin varatoimitusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 1.2.2018 alkaen.

Samuel Akselin siirtyy varatoimitusjohtajaksi TietoAkselin henkilöstöhallinnon vastuutehtävistä, hän on työskennellyt yrityksessä joulukuusta 2014 lähtien. Samuel toimii myös TietoAkselin johtoryhmän jäsenenä sekä TietoAkseli Yhtiöt Oy:n hallituksen jäsenenä ja osakkaana. Samuelin vastuualueena on jatkossa johtaa TietoAkselin taloushallintoliiketoimintaa.

”Toteutettuamme osittaisen sukupolvenvaihdoksen viime kesänä, on myös luontevaa, että vastuuta liiketoiminnan johtamisesta siirretään. Digitalisaatio on toimialamme haaste ja mahdollisuus, sen kehitys on erityisen nopeaa. Samuelilla tulee olemaan siihen liittyvien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisessä erityisen paljon annettavaa”, toteaa toimitusjohtaja Mikko Akselin.

”Olemme viimeisten vuosien aikana kasvaneet merkittävästi. Kasvun jatkumisen turvaaminen vaatii koko ajan enemmän resursseja myös johtamiseen. Vastuun jakamisen myötä pystyn itse keskittymään enemmän koko konsernin kasvun tukemiseen ja toisaalta hallinnosta vapautuva aika antaa minulle mahdollisuuden toimia asiantuntijana asiakkaidemme järjestelyissä”, Mikko Akselin arvioi.

”Uskon, että meillä TietoAkselissa on kaikki edellytykset jatkaa kasvua tulevaisuudessakin. Uusi tehtävä on minulle kunnia ja hieno mahdollisuus päästä kehittämään perheyritystämme yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa”, Samuel Akselin toteaa.

Lisätietoja antavat:

 

Samuel Akselin - TietoAkseli

 

 

 

 

 

Samuel Akselin
varatoimitusjohtaja
TietoAkseli Oy
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

Mikko Akselin - TietoAkseli

Mikko Akselin
toimitusjohtaja
TietoAkseli Oy
010 3472 810
mikko.akselin@tietoakseli.fi