Uutiset

Palaa uutisiin

Mika Niiniketo Corporate Finance -palveluiden liiketoimintajohtajaksi

Hallintotieteiden maisteri Mika Niiniketo aloittaa TietoAkseli Yhtiöissä Corporate Finance -palveluiden liiketoimintajohtajana 16.9.2019 alkaen. 

Niinikedon tehtävänä on johtaa ja kehittää yritysjärjestelypalveluja osana konsernin kasvustrategiaa. Hän on TietoAkseli Yhtiöiden asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtoryhmän jäsen.

– Mikan vahva kokemus niin rahoitus- kuin yritysjärjestelypuolelta auttavat konsernin Corporate Finance -palveluiden kehittämisessä osana uudenlaista palvelumallia. Haluamme tarjota markkinoiden parhaan taloushallinnon, liiketoimintajohtamisen ja yritysjärjestelyjen osaamiskeskittymän, joka auttaa asiakasta yritysarvon kasvattamisessa, kertoo toimitusjohtaja Samuel Akselin. 

Niiniketo siirtyy TietoAkseli Yhtiöihin Handelsbankenilta, jossa hän on toiminut vuodesta 2012 alkaen sijoitusjohtajana. Ennen Handelsbankenia Niiniketo työskenteli yritysjärjestelypalveluiden parissa partnerina Mergertum Oy:ssä sekä Venture Partners Finland Oy:ssä seitsemän vuoden ajan.  

– Olen iloinen aloittaessani kehittyvän perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Odotan innolla, että pääsen kehittämään palveluamme edelleen asiakkaidemme parhaaksi osaavan tiimini kanssa, sanoo Mika Niiniketo.  

 Mika Niiniketo

 

Lisätiedot: 

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi 

 

TietoAkseli Yhtiöt 

TietoAkseli Yhtiöt on talouden matkaopas, joka auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan kehittämisessä ja arvon kasvussa tarjoamalla taloudellisen neuvonannon, taloushallinnon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. Konserniin kuuluvat taloushallinnon asiantuntijayritys UHY TietoAkseliyritysjärjestelyiden ja rahoituksen neuvonantaja Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners. 

TietoAkseli Yhtiöt on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen, sekä osa maailmanlaajuista UHY-verkostoa. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa. 

TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa. Konsernin liikevaihto viime vuonna oli 9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 140.