Uutiset

Palaa uutisiin

Kasvustrategiaamme tukevat johdon toimenkuvamuutokset

TietoAkseli Yhtiöiden teknisenä johtajana aiemmin toiminut KTM, Tero Anttila on nimitetty konsernin taloushallintoliiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi (COO) 1.6.2019 alkaen​. Anttila vastaa uudessa tehtävässään teknologiaratkaisujen lisäksi taloushallintoliiketoiminnan sekä koko konsernin prosessien ja palveluiden kehittämisestä.

UHY TietoAkselin asiantuntijapalveluiden johtajana työskennellyt KTM, Antti Liimatainen on nimitetty koko konsernin asiantuntijapalveluliiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi (COO)​ 1.6.2019 alkaen. Liimataisen vastuulla on TietoAkseli Yhtiöiden asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen. UHY TietoAkselin tarjoamien taloushallinnon asiantuntijapalveluiden lisäksi liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös konsernin yritysjärjestelypalveluja tuottavan Vinanssi Corporate Financen sekä tilintarkastukseen keskittyneen UHY ValueMinersin toiminnot.

Toimenkuvamuutoksilla tuemme konsernin toimitusjohtajana 1.6. aloittaneen Samuel Akselinin työtä uuden kasvustrategiamme johtamisessa ja kahden vahvasti kasvavan liiketoiminta-alueen, taloushallinto- ja asiantuntijapalveluliiketoiminnan, kehittämisessä.

 

TietoAkseli Yhtiöt -konserni

TietoAkseli Yhtiöt tarjoaa keskitettyä osaamista yrityksen kasvupolulle. Konsernin kolmesta yrityksestä UHY TietoAkseli on taloushallinnon kokonaisvaltainen kumppani, UHY ValueMiners tilintarkastuspalveluita tarjoava yhtiö ja Vinanssi Corporate Finance yritysjärjestelypalveluihin keskittynyt osaaja.

TietoAkseli Yhtiöt on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen, sekä osa maailmanlaajuista UHY-verkostoa. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa.

TietoAkseli Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa. Konsernin liikevaihto viime vuonna oli 9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 140.

 

Lisätietoja:

Samuel Akselin - TietoAkseli

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

Tero Anttila - TietoAkseli

Tero Anttila
operatiivinen johtaja, taloushallintoliiketoiminta
010 3472 831
tero.anttila@tietoakseli.fi