Uutiset

Palaa uutisiin

Ely-keskusten tukemat palvelut liiketoiminnan kehittämiseen

Onko yrityksessäsi uudistamis- ja kehittämistarpeita, joihin kaipaat ulkopuolista asiantuntija-apua? ELY-keskukset tarjoavat yrityksille tuettuja konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut TietoAkselin huippuasiantuntijoilta kustannustehokkaasti

ELY-keskus on valinnut palveluidensa toteuttajiksi maan parhaat voimat. TietoAkseli on mukana yritysten kehittämispalveluiden virallisena puitetoimittajana. Yritysten kehittämispalveluiden tarkoituksena on tukea yritysten uudistumista, kasvua, kehittymistä, työllistämistä sekä innovaatioiden kaupallistamista.

Koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijoillamme on korkea koulutus- ja osaamistaso sekä erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputason palvelut.

Aloita Analyysi-palvelullamme

Analyysi-palvelussa toteutetaan yrityksesi liiketoiminnan nykytila-analyysi ja kehittämissuunnitelma, joka aktivoi pitkäjänteiseen kehittämistoimintaan. Perusteellinen, asiantuntijan kanssa tehtävä yrityksen nykytila-analyysi selkiyttää kokonaiskuvan yrityksesi tilanteesta ja tarpeista. Analyysi-palvelu sisältää 1-2 asiantuntijapäivää ja sen tuettu hinta asiakkaillemme on 220 euroa/päivä (ALV 0%).

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen