Uutiset

Palaa uutisiin

ASP-Yhtiöt on nyt TietoAkseli Oy Pirkanmaa

ASP-Yhtiöt on muuttanut nimensä TietoAkseli Oy Pirkanmaaksi. Muutos on merkitty Kaupparekisteriin perjantaina 14.7.2017. Täten ASP-Yhtiöt on jatkossa TietoAkseli Oy Pirkanmaan aputoiminimi. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Raimo Haapavuori.

ASP-Yhtiöt ja TietoAkseli yhdistivät voimansa toukokuussa TietoAkseli Yhtiöt Oy:n tullessa 15.5.2017 solmitun yrityskaupan myötä ASP-Yhtiöiden enemmistöosakkaaksi noin 51 %:n omistusosuudella. ASP-Yhtiöistä tuli TietoAkselin tytäryhtiö. Kaupan syntyyn myötävaikuttivat molempien yhtiöiden jakamat yhteiset arvot ja vuosikymmenten kollegiaalinen yhteistyö taloushallintoalan eri tietoteknisissä pilottihankkeissa.

TietoAkseli Oy Pirkanmaa toimii jatkossakin Tampereella, Ikaalisissa ja Ruovedellä. ASP-Yhtiöiden ja TietoAkseli Yhtiöiden visuaalinen brändi tullaan yhtenäistämään syksyn aikana muun muassa uusimalla konsernin nettisivut, jotka loppuvuodesta palvelevat yhteisesti osoitteessa www.tietoakseli.fi

Laajemmat osaamisresurssit ja monipuolisempi asiakaspalvelu

ASP-Yhtiöiden asiakkaille yrityskauppa tarkoittaa TietoAkseli Yhtiöt -konsernin laajan osaamisresurssin olemista asiakasyritysten liiketoiminnan ja kasvutavoitteiden käytettävissä. Konsernin asiantuntijaverkosto ja ohjelmistorepertuaari mahdollistavat entistä ajantasaisemman ja monipuolisemman asiakaspalvelun, joka auttaa ennakoimaan tulevaa ja tekemään parempia päätöksiä.

-Ollessamme osa TietoAkseli Yhtiöitä voimme entistä paremmin tarjota asiakkaillemme erityisosaamista ja toimia asiakasyritystemme tulevaisuuden suunnitelmien mahdollistajana, TietoAkseli Oy Pirkanmaan toimitusjohtaja Raimo Haapavuori kertoo.

TietoAkseli Yhtiöt -konserni

Jyväskylässä 1991 perustettu TietoAkseli Yhtiöt tunnetaan oman toimialansa aktiivisena kehittäjänä ja edelläkävijänä, joka yhdistää digitaalisen taloushallinnon huomaavaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Ikaalisissa, Ruovedellä, Mikkelissä ja Oulussa. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvien yritysten liikevaihto oli viime vuonna yli seitsemän miljoonaa euroa ja konserni työllistää tällä hetkellä yli 90 henkilöä. UHY TietoAkselin lisäksi konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy ja yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva osakkuusyhtiö Vinanssi Oy.

 

Lisätietoja:

Raimo Haapavuori, toimitusjohtaja
TietoAkseli Oy Pirkanmaa
03 459 0821 / 050 023 8697
raimo.haapavuori@aspyhtiot.fi
www.aspyhtiot.fi
Mikko Akselin, toimitusjohtaja
TietoAkseli Yhtiöt Oy
010 3472 810 / 0400 646760
mikko.akselin@tietoakseli.fi
www.tietoakseli.fi