Opiskelijoille

Olemme kasvava taloushallinnon asiantuntijayritys ja etsimme jatkuvasti kehittyviä tulevaisuuden tekijöitä. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden ammattitaidon jalostamiseen muun muassa kirjanpidon, palkanlaskennan, verotuksen, talousjohtamisen ja tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä.

Avoimet työpaikat Ota yhteyttä

Jenna Tallberg - TietoAkseli
"TietoAkseli on tilitoimisto, joka välittää niin asiakkaidensa kuin henkilöstönsä tulevaisuudesta."
Jenna Tallberg, TietoAkseli

Tule kehittymään asiantuntijaksi

Asiantuntijamme ovat näköalapaikalla nopeasti muuttuvalla toimialalla. Taloushallinnon edelläkävijöinä osallistumme mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin.

Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla.

Kohtelemme harjoittelijoita kuin työntekijöitämme

  1. Koulutamme aidosti alan työtehtäviin.
  2. Harjoittelun ajaksi saat käyttöösi sähköisen työkalun ammattitaitosi kehittämiseen.
  3. Laadimme kaikille harjoittelijoille henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman ja he käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme.
  4. Onnistunut työharjoittelu kehittää opiskelijan valmiuksia siirtyä työelämään ja mahdollistaa myös työllistymisen meillä tulevaisuudessa, 90% harjoittelijoista työllistyy meille harjoittelun päätteeksi.

Harjoittelu- ja kesätyöpaikat

Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia taloushallintoalan opiskelijoille ympäri vuoden. Etsimme harjoittelijoita keskimäärin 3-6 kuukauden pituisille harjoittelujaksoille.

 


Opinnäytetyö

Opinnäytetyöpaikkoja meiltä voivat hakea opintojen päätösvaiheessa olevat opiskelijat. Opinnäytetyö-mahdollisuuksia tarjoamme pääasiassa opiskelijoiden harjoittelu- tai kesätyöjaksoihin yhdistettynä, mutta myös erikseen sovittuina projekteina.

Hae tästä!


TietoAkseli yrityksenä

Olemme taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, joka on suomalainen perheyritys ja toimii kansainvälisessä UHY-yritysketjussa. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluu meidän lisäksi yritysjärjestelyjen asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

 

 

Taloushallinto on tylsää! Myyttejä kirjanpitäjän työstä

Lue tarina
Kesätyöntekijän fiilikset tilitoimistosta

Kesätyöntekijän fiilikset tilitoimistosta

Lue tarina
Kaipaatko lisätietoja työ- tai harjoittelupaikoistamme,

Lähetä viesti

tai soita suoraan Saralle:

Sara Jormakka

Henkilöstöpäällikkö

010 3472 839

 

Rekisteriseloste

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia.

Rekrytointijärjestelmämme tietosuojaseloste