Talouden tekijäksi TietoAkselille?

TietoAkseli on voimakkaasti kehittyvä asiantuntijayritys. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia osaaville taloushallinnon ammattilaisille sekä työharjoittelun kautta mahdollisuuksia päästä kokeilemaan opittuja asioita käytännössä esimerkiksi kirjanpitäjänä tai palkanlaskijana.

Avoimet työpaikat Opiskelijoille

Jenna Tallberg - TietoAkseli
"TietoAkseli on tilitoimisto, joka välittää niin asiakkaidensa kuin henkilöstönsä tulevaisuudesta."
Jenna Tallberg, TietoAkseli

Olemme talouden matkaoppaita

Tilitoimisto pölyttyvien mappien tuotantolaitoksena kannattaa unohtaa. Me TietoAkselissa vaikutamme aktiivisesti tulevaisuuteen. Asiantuntijamme toimivat asiakkaidemme talouden matkaoppaina. Hyödynnämme aktiivisesti ohjelmistojen tuottamaa informaatiota ja autamme asiakasta johtamaan toiminnan kannalta kriittistä tietoa sekä lisäämään omaisuuden arvoa yrityspolun kaikissa vaiheissa perustamisesta exitiin.

Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea jo yli 140 taloushallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyjen asiantuntijamme voimin. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija toimialallamme.

Avoimet työpaikat

Myyntiheppu

Toimipiste: Jyväskylä, Tampere

Hae tästä!

Myyntiheppu

Toimipiste: Oulu
Hakuaika: 15.1.2019 - 31.1.2019

Hae tästä!

Myyntiheppu

Hakuaika: 15.1.2019 - 31.1.2019

Hae tästä!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Jätä avoin hakemus niin olemme Sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Lisätietoa opiskelijoille ja harjoitteluun hakeville löydät täältä.

Avoin hakemus


Miksi TietoAkseli?

Olemme jatkuvasti kehittyvä taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio ja perheyritys. Digitaalisen taloushallinnon edelläkävijänä olemme suunnanneet katseemme jo useita vuosia sitten tulevaisuuden taloushallinnon tarpeisiin. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Panostamme paljon henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Meillä käytössäsi on taukoliikuntasovellus muistuttamassa taukojen pitämisestä sekä sähköinen työkalu ammattitaidon jatkuvaan ylläpitämiseen. Tarjoamme valtakunnallisen organisaatiomme tuen ja kattavat työsuhde-edut, mutta myös matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin.

Laatupolitiikkamme

Teet töitä tiiviisti asiakasrajapinnassa

Rakennamme kestäviä, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Työssämme korostuu huomaavainen ja konsultoiva työote sekä halu auttaa asiakasta kehittämään liiketoimintaansa.

 

Pääset kehittämään ammattitaitoasi

Kohtaamme työntekijämme yksilöinä ja tarjoamme mahdollisuuden ammattitaidon jalostamiseen digitaalisella oppimisalustalla sekä täsmäkoulutuksilla.

 

Olet osa arvostettua työyhteisöä

Meillä kukaan ei jää yksin visaistenkaan pulmien kanssa. Takanasi on aina koko organisaatiomme ja laajan asiantuntijaverkostomme tuki. Mottomme on ”Yhdessä olemme enemmän”, autamme toisiamme menestymään.

Uratarinoita

TietoAkseli - Jenna Tallberg

Jenna Tallberg: Mahdollisuudet uralla etenemiseen ovat oikein hyvät

Lue tarina
Työntekijätarina: Mira Keränen

Mira Keränen: ”TietoAkselilla on hyvä työporukka, monipuoliset työmahdollisuudet ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen!”

Lue tarina
Kaipaatko lisätietoja työ- tai harjoittelupaikoistamme,

Lähetä viesti

tai soita meille suoraan

Sara Jormakka

Henkilöstöpäällikkö

010 3472 839

 

Rekisteriseloste

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä hyvää henkilötietojen käsittelytapaa.

Rekrytointijärjestelmämme tietosuojaseloste